januára 17, 2014

Ocenenie blogerov 2013

Aj tento rok sa nám podarilo usporiadať skvelý projekt Ocenenie blogerov 2013. Mám z toho veľkú radosť, pretože už to chvíľu vypadalo, že sa nič podobné konať nebude, a to by ma mrzelo.
Bola by to škoda, pretože v tomto projekte máme možnosť spoznať veľa výborných blogov a v neposlednom rade, je to veľká odmena aj pre nás blogerov za našu prácu. Dovolím si hovoriť aj za ostatných, že každý hlas od vás, znamená viac než si myslíte a posúva nás to v práci stále ďalej.

Nominácie budú zväčša prebiehať podobne ako minulý rok. Máme 7 kategórií, do ktorých môžete nominovať. V každej kategórií môžete nominovať 5 blogov a prosím, snažte sa ich obmieňať, nech nemáme všade tých istých. Už máme blogov viac než dosť, tak dajte možnosť aj iným, a nie len tým naším najstarším, i keď sú skvelý, to sa im musí nechať. ;)

Kategórie:
Sú vám známe? Jasné, že sú ;) Rozhodli sme sa ponechať si pôvodné obrázky, ktoré minulý rok vytvorila Luc. Tak trochu dúfam a verím, že by sa tieto ocenenia mohli poriadať pravidelne a bolo by rozumné, ponechať si rovnaký vizuál, aby ste pri pohľade na ikonku, hneď vedeli o čo ide. 
Viac na objasnenie kategórií sa dozviete vo formulári, kde budete môcť zahlasovať za svojho favorita.

 Ale aby sa to tu netočilo stále len okolo blogerov, mám dobrú správu aj  pre hlasujúcich. Každý, kto si nájde chvíľu času a dá hlas svojmu obľúbenému blogu, má šancu získať nejakú zaujímavú cenu. Taktiež máme pre hlasujúcich pripravené prekvapenie v podobe výhry, ale aká to bude neprezradím, potom by to už nebolo prekvapenie.
Čo by to bolo za ocenenia, keby nedostanú výhru aj súťažiaci, však? Preto sa môže na odmenu tešiť aj víťaz v každej kategórií.
Aj keď vám teraz ceny neprezradím, je sa na čo tešiť, veď uvidíte sami.

Ako som už spomínala, hrozilo, že sa Ocenenia blogerov 2013 neskutočnia a za to že sa to nakoniec podarilo, musím poďakovať Sue a Sime(Moonlight), ktoré si našli čas a hlavne odvahu sa do toho so mnou pustiť. Dievčatá ďakujem a sorry za to neustále otravovanie a pripomienky z mojej strany :).

Prvé kolo hlasovania prebieha od 17.1. do 23.1.. Tak, poďme na to.

POZOR, nezabudnite si dobre prečítať pravidla vo formulári!

4 komentáre:

  1. Shit, prečo som si myslela, že sa hlasuje do 31.? Teraz som došla ako veľká šéfka, že idem vyplniť formulár a ono to nejde :D :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No pekne hviezda :D ešte máš šancu to napraviť a zahlasovať v druhom kole ;) Tak šup, šup, nech už ťa tam vidím :D

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...