marca 06, 2014

Mesačná chvastačka - FEBRUÁR

Usporadúva JUDIT

Už je tu ďalší mesiac a s ním aj moja mesačná chvastačka. Tento mesiac bol trocha slabší než predchádzajúci, ale s kvalitnejšími úlovkami ;)

To sú ony...moje krásavice mesiaca. S týmito zlatíčkami mám v pláne stráviť všetky marcové dni :)

Tieto krásky som získala ako recenzné výtlačky od Albatros media, za čo som, ako vždy, nesmierne vďačná.
V šedých tónech už mám poctivo za sebou a bola som z knihy nadšená. Momentálne pracujem na recenzií, ktorú si budete môcť čoskoro prečítať. 
Překroč svůj stín práve čítam a zatiaľ som s knihou naozaj spokojná. Noah je hot :D
Archív ma ešte len čaká, ale strašne sa na knihu teším. Čítala som na ňu samú chválu, tak mám veľké očakávania. Dúfam, že nebudem sklamaná.

A tu sú moje favoritky mesiaca. Dublin street som získala za Včeličku roka 2013 v Oceneniach blogerov spolu s knihou Angličta pre samoukov. ktorú som nefotila, pretože ju považujem skôr za učebnicu. Na Dublin street sa teším, ale vôbec netuším, kedy sa k nej dopracujem.
A nakoniec to najlepšie. Beznádejná. Tak tento skvost som si kúpila ja a mám ju v pláne čím skôr zdolať. Neuveriteľne sa na ňu teším a stále nerozumiem ako je možné, že som sa na ňu nevrhla hneď, ako mi prišla domov. To sa ale zmení...už čoskoro :D

12 komentárov:

  1. Překroč svůj stín a Dublin street. V poslednej dobe jedny z najlepších čo som čítala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte to neviem posúdiť, ale verím ti. Překroč svůj stín čítam a fakt ma to baví a Dublin street som požičala kamarátke, ktorá to behom dňa dala a vravela, že to bolo dobré, takže sa už na to teším ;)

      Odstrániť
  2. Tie tri od Albatrosu! <3 Aj keď šedé tóny si niekedy kúpim radšej v slovenskom vydaní. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som uvažovala či nebude lepšie si to kúpiť v slovenskom vydaní, ale nakoniec som sa rozhodla takto. Možno to bude znieť divne, ale lepšie sa mi číta po česky, pretože preklad býva oveľa lepší. :/

      Odstrániť
    2. Medzi odtieňmi sivej malo dobrý slovenský preklad. Ja som s ním nemala ktovieaký problém, ako zvyknem mávať, takže ani investícia do slovenského vydania by nebola zlá :)

      Odstrániť
    3. Keby to viem skôr možno, by som do toho išla. Ono v podstate pri takomto type kníh, ani tak nezáleží na preklade, podstatný je jeho obsah. A ten bol super. ;)

      Odstrániť
  3. Krásné přírůstky! Všechny knížky si chci moc přečíst :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je dobre, lebo každá jedna určite za to stojí.

      Odstrániť
  4. Super knížky. :)
    Překroč svůj stín je skvělý! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je fakt. Zatiaľ tomu všetko nasvedčuje. A ďakujem ;)

      Odstrániť
  5. Asi najviac túžim po Archive a Prekroč svuj stín ma tiež láka :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Překroč svůj stín som ešte nedočítala, ale aj tak môžem s čistým svedomím povedať, že stojí za pozornosť, tak určite sa do neho pusti a čo sa týka Archivu, ten vypadá fakt zaujímavo, ale viac k nemu ešte neviem povedať. :/

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...