marca 28, 2014

Zázrak v podobe knižnice!

Boh existuje a má ma rád :D
To bola moja prvá veta, keď som si prečítala email od e-shopu MT nábytok a to nie som veriaca.
Asi sa pýtate, čo také úžasné mi napísali, však? Tak čítajte ďalej a určite sa to dozviete.

Každý vášnivý čitateľ a milovník kníh, nie len, že svoje obľúbené kúsky vlastní, ale musí ich mať aj niekde starostlivo uložené. Presne na to slúžia knižnice. Každý, kto si knihy pravidelne kupuje a číta, určite pozná ten pocit, keď príde domov s novou knihou a zistí, že už ju nemá kam dať. V takejto situácií sa práve nachádzam ja. Novú knižnicu potrebujem ako soľ a v tom mi príde ten skvelý mail. Neviem, ako ľudia z MT nábytku vedeli, že potrebujem novú knižnicu, ale vybrali si ma ako aktívneho knižného blogera a rozhodli sa mi darovať knižnicu, v hodnote do 200€, z ponuky ich e-shopu.
Teraz už chápete moje nadšenie? Po prečítaní mailu som najprv 2 minúty ostala ako omráčená, potom prišla už vyššie spomínaná veta a nakoniec, hysterický smiech.
Keď som sa spamätala, neváhala som už ani sekundu a rýchlo som odpísala, aby si to náhodou nerozmysleli :D

Vybrala som si knižnicu Astrapretože sa mi veľmi páčila, a presne nejakú takú som si chcela v blízkej dobe zaobstarať. Nie len, že dobre vypadá, ale taktiež je aj praktická. Mám doma veľké množstvo kníh, a preto potrebujem veľkú knižnicu, kde ich všetky dám a nie len kus nábytku na okrasu. Takto budem mať jedno aj druhé.
Hneď ako mi knižnica príde domov, vám ju nafotím a určite sa vám s novým prírastok pochválim. Už sa neviem dočkať ako si do nej naukladám moje knížočky a budem sa môcť kochať pohľadom na ňu, ako dobre vypadá :D Ja viem, že nie som celkom v poriadku, ale čo už so mnou :D

Keď som si prezerala ich ponuku, našla som tam veľa zaujímavých kúskov a nie len knižníc, ale aj políc na knihy. V dnešnej dobe je už ponuka nábytku veľmi pestrá a je si z čoho vyberať a viem, že my knižní nadšenci, sme ohľadom knižníc už trochu náročnejší a chceme tie najlepšie kúsky a tu som si mala z čoho vybrať.
Ako ste na tom vy s knižnicou? Máte dostatok miesta, alebo sa už tiež obzeráte po novej?

Ďakujem MT nábytku za tento parádny darček. Nedá sa opísať, akú ste mi tým spravili radosť.
Toto je jeden z tých dôvodov, prečo milujem to, čo robím. Blogovanie a čítanie ma nie len že baví, ale ešte sú k tomu aj takéto vynikajúce bonusy. ;)

8 komentárov:

  1. Zdieľam s tebou tvoju radosť. Aj mne napísali a tiež som tomu nedokázala uveriť :) Je to ÚŽASNÉ !!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to mega super :D Je dobré, že takéto niečo robia pre blogerov.

      Odstrániť
  2. Napodobne :) Keď prišiel ten mail mne, tak som tomu nemohla uveriť a potom som pár hodín rozdýchavala :D Tiež už nemám knihy kam pchať, takže toto bola geniálna ponuka a ja som z nej hrozne nadšená :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa spamätávam ešte teraz :) Lepšie načasovanie si už ani nemohli vybrať ;)

      Odstrániť
  3. Tak to musel byť riadny šok. :) Nevadilo by mi zažiť tiež taký. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zdieľam tvoje pocity. :D Presne sa nachádzam v núdzi priestoru na knihy, každým novým kúskom riešim dilemu, kam ho dať, a keď som si mail prečítal, ostal som sa len kukať s otvorenými ústami. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že každý, kto to dostal tento mail, s nami zdieľal rovnaké pocity. ;) A ja sa ani nečudujem :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...