decembra 29, 2011

Proroctvo sestier - Michelle Zinková

3. diel
Kruh ohně
Anotácia: Lia se vydává na nebezpečnou cestu za chybějícími stránkami Proroctví a pátrá po zbývajících klíčích, pomocí nichž by mohla zavřít Bránu, a zabránit tak příchodu Samaela na tento svět. Sama to ale nezvládne. Podaří se jí přesvědčit sestru Alici, která stále více podléhá zlu, aby jí pomohla? Obřad musí být vykonán v den slunovratu a čas rychle utíká… Ohromující závěrečný díl „gotické“ fantasy trilogie z Ameriky 19. století.


2. diel
Strážkyně brány
AnotáciaDruhý díl série Proroctví sester. Lia Milthorpeová pokračuje v nebezpečném a zoufalém pátrání po způsobu, jakým by zvrátila děsivé proroctví. Její sestra Alice mezitím sbírá síly a učí se temnému umění, aby mohla Liu porazit. Nezastaví se před ničím ve snaze získat její místo v proroctví, které mělo připadnout jí. Lia a Alice vědí, že ve smrtelném boji stojí proti sobě. Netuší, že zrada proti nim postaví i ty, které milují nejvíc.


1. diel
Proroctvo sestier
Anotácia: Sestry Lia a Alica nevedia, komu môžu dôverovať. Nemôžu si veriť ani navzájom. Proroctvo postavilo sestry Liu a Alicu proti sebe.
Dvojčatá Lia a Alica Milthorpové stoja nad hrobom svojho otca, ktorého našli mŕtveho v Temnej izbe. Na tom istom mieste, za podobne záhadných okolností pred rokmi umrela aj ich matka. Hoci sú dievčatá napohľad rovnaké, povahovo je každá iná. Namiesto toho, aby spoločne čelili krutému osudu, vznikajú medzi nimi konflikty a napätie. Na vine je starodávne proroctvo opradené tajomstvom, ktoré ich spája a zároveň rozdeľuje. Krátko po otcovej smrti Lia zistí, že na zápästí sa jej objavilo čudné znamienko. Udalosti sa vzápätí dávajú do pohybu: Liin priateľ James objaví zvláštnu knihu s jedinou stranou, na ktorej je text mysteriózneho príbehu o padlých anjeloch spojený s proroctvom.


Čoskoro Lia od neznámeho dievčatka dostane zvláštny medailón, ktorý ju svojou silou priťahuje aj desí. Nečakane sa zoznamuje s veštkyňou Soniou a tá jej poodhalí viac z temného proroctva... Ak sa Lia nechce stať obeťou tajomných síl, musí sa na vlastnú päsť pustiť do nebezpečného pátrania. Netuší však, kde začať a komu vlastne môže dôverovať. A pritom od jej rozhodnutia závisí osud ľudstva.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...