marca 24, 2012

Paoliniho očakávaný 4. diel Dračích jazdcov - Inheritance

Táto očakávaná posledná kniha Dračích jazdcov, ktorá vychádza vo vydavateľstve Fragment a do kníhkupectiev sa dostane už o pár dní, uzatvára príbeh Eragona a jeho dračice Zafiry. Krst knihy sa uskutoční 3. apríla o 18:30 v Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave.
Ak by ste sa chceli stretnúť so samotným autorom tohto strhujúceho príbehu, Christopherom Paolinim, máte jedinečnú príležitosť prísť do Prahy na jeho autogramiádu, ktorá sa uskutoční 5.mája o 16. hodine v Paláci kníh Luxor.
Na blogu “My world of books“ napísal Domčo na túto knihu skvelú recenziu, tak sa na ňu mrknite...:-)

Anotácia:
Na začiatku bol Eragon...
Na konci je Inheritance.
Nie je to tak dávno, čo bol Dračí jazdec Eragon obyčajným chudobným farmárskym chlapcom a jeho dračica Zafira obyčajným modrým kameňom v lese. Teraz však práve od nich závisí osud celej civilizácie.
Jazdec a jeho drak došli ďalej, než sa odvážil ktokoľvek iný. Podarí sa im poraziť samotného kráľa zla a obnoviť v Alagaëzii spravodlivosť? A ak áno, za akú cenu?

3 komentáre:

  1. Skvelú recenziu? :) Ďakujeem ;) potešila si ma :) veľmi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemáš za čo. Áno - skvelú, lebo naozaj uvažujem, že si to objednám...:-)

      Odstrániť
  2. Prosím vás o opravu tlačovej správy, v ktorej je chybne uvedený dátum krstu. Krst bude 3. apríla o 18.30. Ďakujem. S pozdravom Výrašteková, Vydavateľstvo Fragment.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...