apríla 09, 2012

Z filmového sveta... "City of Bones"


Na internetovej stránke TMI Source uverejnili takú všeobecnú rekapituláciu posledných noviniek, čo sa týka pripravovaného filmu “City of Bones“. A keďže je už známy aj dátum premiéry, znamená to, že filmovanie dostalo zelenú.

Dátum vydania: The Mortal Instruments – City of Bones bude hit v kinách v auguste 2013, čo dáva režisérovi Haraldovi Zwartovi čas rok aj štyri mesiace na obsadenie, natočenie a úpravy filmu.

Distribútor: Sony’s Screen Gems budú distribuovať film, aj keď pôvodne od projektu odstúpili. Vyzerá to tak, že nechceli prísť o filmové výsady dvakrát.

Produkcia: Francois Seguin nominovaný cenou Emmy, známy pre prácu na seriály “Borgiové“, sa bude podielať ako výtvarník aj pri filme City of Bones.

Riaditeľ(ka) kastingu: Cassandra Clare uviedla, aj keď to nie je žiadne prekvapenie, že štúdio najalo ako riaditeľku kastingu Stephanie Corsalini, ktorá v súčasnej dobe pracuje na obsadení.

Obsadenie: Čo sa týka obsadenia, to je momentálne v plnom prúde. A nejedná sa iba o úlohu Simona, ale ide o všetky postavy. Podľa Cassandry sa sústreďujú na európskych a britských hercov pre úlohy lovcov tieňov, čo sa jej samotnej páči, pretože to bude zdôrazňovať ich odlišnú kultúru v porovnaní s tou, ktorá ich obklopuje.

Hľadanie miesta: Minulý týždeň sa režisér Harald Zwart a jeho produkčný tím pohybovali v mestách Toronto a New York. Hľadali totiž ideálnu lokalitu pre jednu budovu... “Inštitút“.

Jamie C. Bower pre rolu Jacea: Minulý týždeň v rozhovore po Empire Awards,  Jamie  prezradil, že momentálne podstupuje tréning, konkrétne ide o 6 dní v týždni, pri ktorom sa pripravuje na rolu Jacea Waylanda. No a po tomto oznámení by sa už mohli skončiť všetky špekulácie o jeho ukončení na filmovom projekte.

Kniha na obrazovku: MTV odhalilo päť scén z knihy, ktorých sa nemôžu dočkať, keď ich uvidia na filmovom plátne. Ide o začiatočnú scénu v klube Pandemonium, Magnusovu párty, a medzi ostatnými aj slávna skleníková scéna.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...