decembra 24, 2012

Nominovaní sú...

Prvé kolo hlasovania o nominácie je už za nami a tu sú výsledky.

V každej kategórií je vybraných 5 blogov, ktoré sa umiestnili na prvých piatich miestach podľa počtu hlasov. V niektorých kategóriach ich je viac, pretože niektoré blogy mali rovnaký počet hlasov a v niektorých kategóriach ich je menej, pretože ste tam nominovali menší počet blogov.

A takto to vypadá :
Ňuchal roka

Včelička roka

Sova roka

Opičiak roka

Páv roka

Zajko roka

Sobík roka

Ako vidíte, nominovaných blogov je dosť, tak si predstavte, koľko bolo hlasov. Spočítať ich dalo celkom zabrať, aspoň mne teda určite a ešte dlho potom som mala plnú hlavú čísel a všetkých tých názvov. Preto veľká vďaka Luc a Stormy, ktoré majú na tomto všetkom obrovské zásluhy.

Ak máte pocit, že vám tu nejaký blog chýba, bude to možno preto, lebo nedostal od vás dostatočný počet hlasov. Nenechávajte nič na náhodu a neurobte tú istú chybu a nezabudnite zahlasovať, aby tentoraz ten váš favorit naozaj zvíťazil.
Predovšetkým vám chcem pripomenúť, že tu nevyhrávajú len blogeri, ale aj vy, hlasujúci. V rámci USB čoskoro spustíme súťaž, Tipni si víťaza! Výhier je naozaj dosť, ale nebudeme prezrádzať dopredu. Nechajte sa prekvapiť. 

Viac podrobných informácií a trocha pravidiel v hlasovaní sa dozviete vo formulári, tak pozorne čítajte.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...