januára 04, 2014

Čo si prichystali madžgy na rok 2014

V prvom rade, chcem všetkým zaželať všetko len to najlepšie v Novom roku 2014.

Viem, že už je to trochu neskoro, keďže je 4. januára, ale naozaj som nemala čas písať články, dokonca nebol čas ani na čítanie. Nechcem sa ospravedlňovať alebo vyhovárať, jednoducho sa nič nedá robiť a musím sa venovať aj iným povinnostiam. Jediné, čo môžem spraviť, aby ste na madžgy nezabudli je, dobehnúť zameškané a hneď ako to bude možné sa vám pripomenúť. A presne to teraz robím.

V hlave mám veľa nápadov na články, ktoré sa chystám zrealizovať, a tak som dlho rozmýšľala s ktorým bude najlepšie začať. Nakoniec som sa rozhodla, že napíšem jeden takýto úvodný, aby som prezradila čo môžete očakávať, a tak trochu sa tým záväzne upísať, pretože to už bude vonku, nebudem to môcť flákať.

Ako to býva zvykom, každý si dával na Nový rok predsavzatia a aj ja som si jedno dala. Nie je žiadnym tajomstvom, že minulý rok mali madžgy slabší a veľa článkov či noviniek ste sa u nás nedočkali, preto sa to pokúsim tento rok napraviť.

ČO NÁS ČAKÁ V 2014?

- Pokúsim sa vyčarovať pár tematických článkov, na ktoré sa dajú rozprúdiť diskusie a nie vás len zaťažovať recenziami, ktoré aj tak väčšina nečíta, však? ;)
Každý váš komentár či odkaz, ktorý zanecháte, je potešením a keď si ho čítam, často rozmýšľam nad tým, kto môže byť tá osoba, ktorá si nájde chvíľu svojho času a číta si moje články a dokonca na ne aj reaguje. Rada by som vás spoznala všetkých, ale to samozrejme nie je možné, a tak ma napadlo, že sa vám pokusím viac otvoriť a budem rada, ak mi aj vy niečo prezradíte o sebe.
- Preto môžete čakať články z osobného života, samozrejme týkajúce sa kníh a aj nejaké fotky, na ktorých sa možno objaví moja maličkosť, a tiež vám ukážem akú knižnicu sa mi už podarilo zozbierať a postupne každý mesiac vám ukazovať, čo mi nové pribudlo.
- V neposlednej rade chcem oprášiť a obnoviť tradíciu kvízov, ktoré boli neodmysliteľnou súčasťou tohto blogu. Na jeden sa už môžete tešiť tento mesiac ;) Tiež plánujem rôzne vtipné, kolektívne či pravidelné projekty.
- Tento bod bude pre mňa asi najťažší, ale pokúsim sa ho zvládnuť najlepšie ako sa mi bude dať. Pre nedostatok času ktorý mám, sa nedozvedám novinky zo sveta medzi prvými, ale väčšinou až keď je tým internet presýtený, a tak som nechcela písať rovnaký článok ako už majú všetci ostatní. Teraz sa to pokusím napraviť. Chcem spisovať prehľady noviniek, aby ste u madžieg našli vždy všetko na jednom mieste.
- Samozrejme, nebudú chýbať nové súťaže o knižné ceny :)

Čo myslíte, skúsite to s madžgamy aj v roku 2014? To som rada, lebo  U dvou lumpů sa nechystá dať vám tak skoro zbohom :)

2 komentáre:

  1. Moc se těším na všechny články, které chystáte. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja ;) a hlavne na to, ako budem stresovať, že zas nič nestíham :D

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...