januára 07, 2014

Moja kúzelná knihovnička

Sľubovala som vám fotky? Sľubovala. A keďže netrepem len tak do vetra,tu máte prvú várku.
Aj ja som sa (konečne) rozhodla zapojiť do určite všetkým známeho projektu od nemenej známej blogerky Abyss.
Je začiatok nového roka a to je najlepší čas odfotiť si svoju knižnicu, a postupne sledovať ako sa mi rozrastá. Ešte neviem, či budem pokroky fotiť polročne alebo až po roku. Čo myslíte, ako to bude lepšie?

Ale už dosť rečí a poďte si pozrieť moju pýchu :D

Na tejto poličke sa nachádzajú knihy od Fortuna Libri a CooBoo. Ako si môžete všimnúť, už tam nie je miesto, a tak ich musím ukladať na seba. Chýba tam ešte kniha od  Jamie McGuireová - Krásna katastrofa ktorú som požičala.
Ďalej, sú to prevažne knihy od Ikaru, dole Fragment a iné
Pokračujeme Slovarťáckymi skvostami, obklopenými mojimi pokladmi od Paulliny Simonsovej, Johnom Greenom a výnimočnou sériou zo Siedmych kráľovstiev.
Túto policu neviem ako definovať, sú tam prevažne české knihy, spomedzi ktorých by som určite vyzdvihla moje obľúbené série Luxus a Upírsku akadémiu. Čo mi pripomína, že Luxus 4 som požičala a mala by som si ho pýtať naspäť.


A nakoniec polička, kde sa nachádza mix úplne všetkého :D Ako ste si mohli všimnúť, nemám v knihách žiadnu organizáciu, väčšinou sa snažím ich ukladať podľa vydavateľstva, ale vzhľadom na obmedzený rozmer políc, to vždy nejde ;) Sledujte Fifty Shades...túto sériu som ešte doma nemala ani raz kompletnú, vždy je jedna požičaná. Momentálne sú požičané všetky a mne ostali len prázdne obaly. Hádam sa mi raz vrátia domov :D

Tu je pohľad na celú knižnicu. Nech som sa snažila akokoľvek, všetky sa mi do jedného záberu proste nezmestili, tak aspoň takto provizórne.
Toto vidím, keď ráno otvorím oči ;)

Akútne potrebujem nové police. Už naozaj netuším, kam to budem dávať.

17 komentárov:

  1. Máš úžasnou knihovničku, mnoho knih ti závidím. Taky bych se chtěla probouzet a první co bych viděla by byly knížky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Zbožňujem pohľad na tie knihy, len by som si priala nejakú lepšiu knižnicu. Do tejto mojej detskej steny sa už toho veľa nevleze. Dúfam, že do konca roka sa mi podarí zbaviť starého nábytku a obstarať si novú a obrovskú knižnicu. Predstavu by som už mala :D

      Odstrániť
  2. Aj ja by som chcela tak veľa kníh, mne sa už tiež zachvíľu zíde "polička" :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To príde, uvidíš. Ani sa nenazdáš, a za chvíľu to nebudeš mať kam dávať. Prsne takto, sa to nejako prihodilo aj mne :)

      Odstrániť
  3. Krása, úplne že nádhera. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujéééém. Veď mi to aj nejaký ten piatok trvalo, kým som to zozbierala.

      Odstrániť
  4. Pekná :) pri poslednom obrázku som si povedala: to je správny knihomoľ :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je fakt krásná, a velká...a uklizená, narozdíl od té mo... ehm, narozdíl od knihovny někoho, koho znám :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uklizená? Možno akurát tak vizuálne, inak je v nej riadny chaos ako si môžeš všimnúť na fotkách. Ale nenechaj sa oklamať ani vizuálom, to je len teraz tak kvôli fotkám, v skutočnosti je to trocha iný pohľad :D

      Odstrániť
  6. Nádherná knihovnička! :) Úplně koukám na to množství knih v češtině, já mám doma aktuálně ve slovenštině jen tři. :D Ale svou sbírku knih ve slovenštině určitě budu rozšiřovat, hlavně o knížky od Slovartu, jop. :) Ještě jednou - krásná knihovnička, krásně srovnaná. Některé knížky ti i závidím - třeba Mercy Thompsonovou, to já mám doma pořád jen třetí díl a k pořízení dalších jsem se ještě nedostala. :D I když to chci letos napravit, tak snad mi to vyjde. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mercy je úžasná a dokúpenie ostatných dielov schvaľujem. Knihy v slovenčine či češtine, ja v tom nevidím rozdiel. Ak mám pravdu povedať, radšej čítam v češtine. Preklad mi príde prirodzenejší a nie taký strojený ako u nás, ale to všetko záleží od slovnej zásoby, ktorú máte určite lepšiu.

      Odstrániť
  7. Páni! Tolik krásných knih! Máš nádhernou knihovničku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Závidím takú veľkú knihovníčku, moc pekné kúsky v nej máš :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...