apríla 22, 2014

Veľkonočná súťaž...poznáme víťaza ;)

Včera som nemala kedy zverejniť výsledky súťaže, keďže som bola na chate uprostred ničoho, ale dnes už musím jednému z vás spraviť radosť.

Mali ste správne odpovedať na osem otázok. Boli medzi nimi aj ľahké a aj ťažšie, ale myslím si, že sa to dalo zvládnuť aj tým, čo niektoré knihy nečítali. Odpovede sa dali nájsť aj na nete, ak by ste sa s tým trocha pohrali. Bola som naozaj prekvapená, že niektorí ste si to naozaj museli vyhľadať a dať si s tým námahu, čo ma teší, lebo ja som väčšinou taká lenivá, že ak niečo v nejakej súťaži neviem, tak sa na to jednoducho vykašlem, než by som to mala vyhľadávať.

Do súťaže sa vás zapojilo dosť a väčšina z vás odpovedala na všetko správne. Problém vám robili dva citáty z Kam zmizla Aljaška a Iba jeden deň. Iba tam ste niektorí spravili chyby. Správne odpovede sem nebudem písať, ale v priebehu dnešného dňa alebo možno až zajtra sem hodím test, kde si budete môcť správne odpovede zistiť a ešte raz si to vyskúšať. Takto si to budú môcť skúsiť aj tí, čo sa do súťaže nezapojili.

Ale teraz poďme už k víťazovi súťaže. A tou sa stáva...
MOONLIGHT

Tá získava knihu podľa vlastného výberu do 12€, ktorú si bude môcť vybrať kedykoľvek v priebehu roka 2014. 
Gratulujem a dúfam, že som ti touto drobnosťou spríjemnila tento škaredý a upršaný deň. ;)

4 komentáre:

  1. Moonlight? Akosi sa mi nechce veriť, že by som to bola ja :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi by si sa s tým mala zmieriť, pretože si to ty :D

      Odstrániť
    2. Ježiš, to je super! Ďakujem. A naozaj je ten škaredý deň krajším. :)

      Odstrániť
    3. Som rada, že sa tešíš :D Potom, keď budeš vedieť po akej knihe tvoje srdce túži, sa ozvi ;) Nezabúdaj, že to nemusí byť hneď. Do konca roka máš čas si to poriadne premyslieť.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...