mája 11, 2014

Mr. Perfect 2014 - 1.duel: LUKÁŠ MASUBO vs. AUGUSTUS WATERS

A máme tu PRVÝ DUEL!!! Než sa k nemu ale dostanem, ešte pár slov o tom ako to bude prebiehať.

Vy ste si pomocou nominácií zvolili. kto sa bude o titul Mr. Perfect 2014 uchádzať. Vybrali sme 32 mužských hrdinov s najvyšším počtom hlasov a tých sme rozdelili do 8 skupín, ale to už viete. V piatok sme vám prezradili kto sa na zozname nachádza a aj to, v akej skupine bude bojovať. Väčšinou bola z vašej strany spokojnosť, ale tu a tam sa objavil koment, že vám tam niekto chýba. Nuž, k tomu môžem povedať len toľko, všetko bolo len na vás koho budete nominovať, my sme si ich nevymysleli. ;) Nabudúce treba byť aktívnejší, aby ste neboli sklamaní. ;)
V súťaži ste väčšinou volili, že víťaz bude zo 4. alebo 8. skupiny, tak som zvedavá, či sa tieto vaše predstavy vyplnia ;)

Skupiny sme si s Maťou zo Svet kníh rozdelili, aby to hlasovanie prebehlo rýchlejšie. Takže budete môcť hlasovať na oboch blogoch naraz, ale vždy pre iný duel.
Každý duel bude prebiehať dva dni a vy môžete hlasovať vždy len raz za deň. Čiže, ak som všetko dobre nastavila, mali by ste mať v každom duely dva hlasy.
Vždy pôjdeme pekne postupne po skupinách, tak ako sme vám ich napísali, takže dnes začíname u mňa 1. skupinou a u Mati 2. skupinou
Víťazi každej skupiny sa stretnú logicky medzi sebou, a tak to bude pokračovať, až kým neostane len víťaz.

V úplne prvých dueloch Mr. Perfect 2014 sa stretnú:

A u Mati to bude: Miseag Mursa (Mariotovi dediči)
                             Archer Cross(Hex Hall)
Na druhý duel sa prekliknete TU

Aby ste zabezpečili postup vašemu favoritovi, nezabudnite duely zdieľať na blogoch, FB stránkach a iných sociálnych sieťach, kde vyzvete ľudí, aby hlasovali za toho vášho naj. ;)

Aby som nezabudla...sledovanie duelov sa vám vyplatí, lebo to nebude len o hlasovaní a čakaní na víťaza, ale kedykoľvek môžeme prísť s ďalšou súťažou o jednu zo skvelých kníh od Slovartu. Treba byť v strehu. :D

6 komentárov:

  1. Asi som jediný človek na svete, ktorého AŽ TAK veľmi nezaujal Augustus. Ako kniha pekná aj všetko, ale z neznámych príčin sa mi nezapáčil napríklad viac ako Lukáš :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite nie si jediná na svete. Na vine sú hviezdy zbožňujem aj Augustus bol fajn, ale že by som z neho bola hotová, sa nedá povedať. V tomto prípade som za neho ale hlasovala, pretože toho druhého nepoznám, tak som nemala s čím porovnávať. ;)

      Odstrániť
  2. To bolo take tazke!!! :D obidvoch mam strasne rada :D ale momentalne mam maniu s Na vine su hviezdy takze mal prednost Gus aj ked fakt neviem ci som urobila dobre :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Či už by si vybrala ktoréhokoľvek bolo by to dobré. V týchto dueloch kde sú len tí najlepší z najlepších, ani zlá možnosť nie je ;)

      Odstrániť
  3. Nechápem ako dakto môže dať Augustusa :D Ale čo už...Ináč veľmi chválim súťaž!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nad týmito prvými duelami by som až tak nevzrušovala, lebo nech postúpi ktorýkoľvek z týchto dvoch, ani jeden to určite nevyhrá ;) Môj skromný názor :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...