mája 01, 2014

Mr. Perfect


Ahoj všetci, mám tu pre vás špeciálnu úlohu. S Maťou zo Sveta kníh sme si pripravili parádny projekt.
Pamätáte si ešte na His Royal Hotness u Judit, kde sme si volili toho najväčšieho knižného borca? Nechali sme sa inšpirovať a s Juditiným požehnaním sme sa rozhodli, niečo také usporiadať. Už je to nejaká doba čo sedí na pomyselnom tróne Adrian Ivashkov, a preto je najvyšší čas, usporiadať novú voľbu Pána Dokonalého :D V knižnom svete sa to len hemží testosterónom, tak určite bude z čoho vyberať.  Samé by sme určite nezvládli objektívne vybrať všetkých fešákov, preto potrebujeme vašu pomoc.

Poprosím vás, nech to môžeme budúci týždeň rozbehnúť, aby ste vyplnili formulár nižšie a napísali svojich favoritov, ktorí sa stretnú v dueloch.
Potrebujeme 32 mužských hrdinov, tak sa pokúste byť kreatívny, nie že budete všetci písať tých istých ;) Do formulára budete môcť písať najviac 5 mien, tak si to dobre premyslite a môžu to byť hrdinovia len z kníh vydaných na Slovensku alebo v Čechách z akéhokoľvek žánru.,

Viac o tomto projekte sa dozviete budúci týždeň, keď spustíme prvé duely. Nebojte, nebude to len strata času, počas duelov budete môcť získať aj nejakú tú výhru, takže sa je na čo tešiť. ;)

NEZABUDNITE SI PREČÍTAŤ PRAVIDLÁ VO FORMULÁRI 

6 komentárov:

  1. ve formuláři máte špatné datum od kdy do kdy...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skvely napad, to jsem zvedava :)

    roo.rachel.1987@gmail.com
    SOUTĚŽ O ODZNÁČKY A KNÍŽKU
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/04/velka-knizko-placickova-soutez.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už máme hotový zoznam a určite sa je na čo tešiť...veľmi zaujímavé mená ;)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...