mája 06, 2014

Rozpútala sa druhá časť Búrky

Celkom sa na to teším. Jednotka bola zaujímavá, tak som zvedavá, čo nás čaká tentoraz ;)

DNES!!! 6. mája 2013 – Druhý diel knižnej série Búrka od americkej spisovateľky Julie Crossovej vyjde vo Vydavateľstve Fragment. Vzrušujúca cesta časom pokračuje a napriek tomu, že sa Jacksonovi Meyerovi podarilo zachrániť svoju životnú lásku, ich životy sú opäť v ohrození. Príbeh sa odohráva v nebezpečnom tempe plnom neuveriteľných zvratov a vzrušujúcich momentov. Prevedie vás bludiskom utajených skutočností a vy sa ocitnete VO VÍRE MINULOSTI spoločne s hlavnými hrdinami.

Autorka vystavala neuveriteľný príbeh, kde hlavným námetom je cestovanie v čase. Stanovila dôkladne premyslené pravidlá cestovania, ktoré postupne odkrýva.
V prvej časti série Uväznený v čase sa čitateľ zoznámi s hlavným hrdinom Jacksonom Meyerom, ktorý svoju nezvyčajnú schopnosť cestovateľa v čase ešte len spoznáva. Čím hlbšie však preniká do svojej minulosti, tým viac odhaľuje, že jeho život, ktorý bol doteraz idylický a bezproblémový, je iba kamuflážou skutočného života, ktorý pred ním skrýval jeho otec.
Jackson sa stane agentom tajnej divízie CIA, nazývanej Búrka. Jeho život sa zmení, neustále je v nebezpečenstve, pod „paľbou“  nepriateľskej divízie a postupne zisťuje, že svet okolo neho sa zmenil.
Je možné, že existujú viaceré časové línie, paralelné svety? A čo všetko môžu spôsobiť nepremyslené skoky?

Ako dlho dokáže skrývať svoju lásku k Holly a čo sa stane, ak jeho vzťah odhalia nepriatelia?

Dobrý triler sa odohráva v rýchlom tempe, ale len dokonalý triler vás v priebehu čítania vezme na dych berúcu cestu štvrtým rozmerom. Napínavý príbeh Julie Crossovej je skvele vymyslený a dokonale vyrozprávaný. Napätie, tajomstvo a láska sa v ňom miešajú presne v tom správnom pomere. Pridajte sympatického hlavného hrdinu a máte skvelý recept na nový bestseller pre mládež, ktorý svojich čitateľov nepustí.“  Sophie Littlefieldová, autorka knihy A Bad Day for Sorry

Anotácia:
Jackson Meyer dokáže cestovať časom. Zmenil minulosť a zachránil život svojej životnej láske Holly. Stal sa agentom tajnej divízie CIA nazývanej Búrka. Jackson a jeho kolegovia sa dostanú pod paľbu nepriateľskej divízie CIA Oko. Jackson zisťuje, že svet okolo neho sa zmenil. Niekto vie o jeho vzťahu s Holly vymazanom z minulosti a chce to maximálne využiť. Ich životy sú opäť v ohrození...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...