mája 25, 2015

PERFECT COUPLE 2015 - Víťazi :)

Už je to nejaký čas, čo prebehol posledný duel Perfect couple. Kto je víťaz nie je žiadne tajomstvo, to ste si mohli všimnúť už dávno. Tak prečo vás tým znova zaťažujem? Tento projekt trval celkom dlho a nemal žiadne oficiálne zakončenie, ktoré by sa patrilo a mňa to dosť štvalo.

Z 32 knižných párov ktoré ste si vybrali sa dostali do absolútneho finále ROSE s DIMITRIM a GWENDOLYN s GIDEONOM.
Musím sa priznať, že takúto dvojicu by som nikdy nečakala. Dobre, Rose s Dimkom až také prekvapenie neboli, i keď si myslím, že je na čase aby tieto notoricky známe dvojice už niekto zosadil z trónu. Rozhodne je z čoho vyberať.
Gwen a Gideon? To bol šok. Mám ich rada, to je bez debaty, ale finále? Nečakané. Konieckoncov som rada. Malé oživenie nikdy nezaškodí.

Výsledok duelu už taký prekvapujúci nebol. S jednoznačným bodovým rozdielom vyhrali Rose s Dimitrim. Darmo, Upírska akadémia ma už svoje najlepšie časy dávno za sebou a oni ešte stále vládnu dievčenským srdiečkam. Sama patrím medzi ne.

VÍŤAZOM PERFECT COUPLE 2015 SA STAL PÁR 
ROSE A DIMITRI

Ako ste spokojný s výsledkom? Tipovali ste túto dvojicu, alebo ste mali iného favorita?

Mati z blogu Svet kníh ďakujem za spoluprácu ;) a vám ostatným, že ste sa pravidelne zapájali a tolerovali naše omeškania, ktoré boli prevažne mojou vinou. :/

12 komentárov:

  1. Rozhodně jsem moc spokojená :3 Rose a Dimitriho miluju ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bohužel absolutně netuším, o koho jde... :/ :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :O Ako je toto možné? To by si mala čím skôr napraviť. Rose a Dimitri sú hlavný hrdinovia série Upírska akadémia, ktorú u nás vydáva Slovart a v CZ Domino. Táto séria patrí medzi moje najobľúbenejšie a to hneď do prvej trojky! To proste musíš absolvovať. :) FAKT!!!

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. To je škoda, snáď nabudúce vyhrá pár, ktorý sa ti bude páčiť.

      Odstrániť
  4. Jednoznačne absolútne spokojná !!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Spokojenost! Dimitri & Rose jsou nejúžasnější pár! :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...