apríla 23, 2016

Prívesková súťaž je tu!!!

Už dlho sľubujem súťaž a dnes nastal ten správny čas. Čakala som kým mi prídu domov všetky ceny a už ich mám konečne všetky doma.

Dlho si trápim hlavu s tým, akú súťaž vymyslím. Špekulovala som a vymýšľala všelijaké kvízy a hry, až som to prešpekulovala tak, že to urobím úplne jednoducho a nenáročne.
Keďže súťaž nie je o knihách a výhra nebude kniha, ani vás nebudem trápiť knižnými otázkami.

Ideme súťažiť o retiazky s príveskami, ktoré určite všetci poznáte. Všetky sú to známe symboly z obľúbených knižných sérií a seriálov.
Nástroje smrteľníkov, Hry o život, Harry Potter, Doctor Who alebo mix viacerých v jednom.

Čo musíte spraviť aby ste retiazku získali? To nechám na vás. Jediné, čo od vás budem chcieť, je byť kreatívny. Presvedčte ma, prečo práve vám by som mala retiazku poslať.
Aký štýl zvolíte je vaša vec. Napíšete mi o akú retiazku máte záujem a k nej zodpovedajúci kreatívny výtvor. Môžete napísať text, prečo chcete práve tú retiazku alebo niečo nakresliť, či poslať tématickú fotku. Kludne mi to môžete aj zaspievať, hlavne ma to musí presvedčiť. Čím budete kreatívnejší, tým máte väčšiu šancu na úspech.

Vaše výtvory mi posielajte na mail madzga@centrum.sk

Zapojiť sa môžu aj lumpíci z Čiech. Súťažiť môžete od dnes (23.4.) do nedele (8.5.)

Ak o retiazky budete mať záujem, tak môžeme mať podobné súťaže častejšie. K vašim výtvorom mi môžete pripísať o aký prívesok by ste mali záujem nabudúce a ja sa ho pokúsim zohnať.





5 komentárov:

  1. Výborný nápad! :-) Dúfam, že niečo kreatívne vymyslím :D Nebude stačiť, keď napíšem, že chcem rozšíriť zbierku?? :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemusí to byť nijak extra kreatívne. Stačilo by keby len napíšeš aj o tej zbierke napríklad, ale trochu humorne alebo nejak inak, len nech to nie je že, chcela by som to a to, lebo mám rada tú sériu.

      Odstrániť
  2. To je super nápad aby ľudia boli kreatívny... :) idem sa realizovať :D

    booklovers-world.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ;) Už sa teším na všetky výtvory čo mi pošlete. :)

      Odstrániť
  3. Skvelý nápad, takže som sa nakoniec na to dala...môj výtvor odoslaný :D

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...