júna 04, 2012

Anketa o najkrutejšom svete


Určite ste si mnohí všimli našej ankety na pravej strane blogu, ktorá sa týkala najkrutejšieho knižného sveta. Pri spustení ankety sme vám sľúbili, že o víťaznom svete napíšeme nejaký článok a to aj dodržíme, len to bude s malými zmenami.
Anketa sa nám už skončila a víťazom nie je nik iný ako svet, pod vedením prezidenta Snowa zo série Hry o život. A tu nastáva tá malá zmena. Keďže sa už o knihe, či filme, čo to popísalo, bolo by zbytočné, aby sme písali nejaký článok o Hrách o život. Nič nové a prínosné, by ste sa určite nedozvedeli. Rozhodli sme sa, že článok budeme písať o svete, ktorý sa umiestnil na druhom mieste a tým je, (pre mňa ten najdepresívnejší a najnechutnejší svet, o akom som doteraz čítala - Munkiki) LES KOSTÍ od Carrie Ryan.
Článok o tomto, bez pochýb krutom svete, v ktorom by istotne nik z nás nechcel žiť, očakávajte v priebehu tohto mesiaca. Presný dátum neuvádzame, vzhľadom na to, že ani my samé to nevieme. Máme momentálne dosť nabitý program, preto odhadujem, že by sa mohol objaviť koncom mesiaca.

Kvôli našej vyťaženosti trochu zanedbávame náš blog, čítanie a v konečnom dôsledku aj vás, našich návštevníkov, preto sme si pripravili také malé odškodné a kompenzáciu za váš čas, strávený na našom blogu, aj keď tam veľakrát nič nové nenájdete :-) Viac sa dozviete v príspevku, ktorý uverejníme ešte dnes

2 komentáre:

  1. Na týchto výsledkoch vidno, že blbá politika je horšia než les plný zombíkov :) I agree.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zombíkovi môžeš aspoň sťať hlavu, kdežto politikovi... :D

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...