júna 04, 2012

Dy(TEST)opia

Sľubovali sme vám malé prekvapenie a odškodné za to, že sa málo venujeme nášmu blogu a predovšetkým vám. A už ho tu máte!
Možno si vravíte, opäť ďalší test? Ale toto nie, len tak hocaký test. Ten, kto sa doň zapojí, má možnosť vyhrať knihu, ktorú si sám vyberie. Akúkoľvek knihu do 12 €. Čo vy na to? Idete to skúsiť?

Po minulej skúsenosti s ťažkými otázkami, sme sa teraz snažili vám to uľahčiť. V každej otázke je napísané, z akej knihy daná otázka je. Chceli sme dať možnosť aj tým, čo tieto knihy nečítali, preto sme robili otázky tak, že odpoveď sa dá ľahko zistiť na internete.

Pokúšali sme sa v otázkach príliš nespoilerovať, ale pri takomto type testu je to ťažké, preto sa tu môžu v pár prípadoch nejaké objaviť, ale nie sú to až také závažné informácie.

Teraz k pravidlám:

  • Hlasovať môžu aj Česi aj Slováci!
  • Súťaž bude trvať do 30.6.2012
  • Keďže nevieme, akú knihu si víťaz vyberie, je logické, že ju nemáme pripravenú doma, ale budeme ju musieť kúpiť. Stanovili sme hranicu 12 €, ale ceny sú všade rôzne, preto pri vyberaní ceny si pohľadajte, ktoré internetové kníhkupectvo predáva najlacnejšie titul, ktorý chcete a my vám to odtiaľ pošleme. Poštovné nerátajte.

Víťaz bude uverejnený na našom blogu a tiež ho budeme kontaktovať na e-mail, ktorý uvedie vo formulári.
Do súťaže sa zapojíte vyplnením formulára nižšie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...