novembra 10, 2012

A víťazom je......!!!!


Je to trochu oneskorené, ale predsa! Pred pár dani nám skončila anketa, kde ste si vy zvolili z ktorej série by ste sa radi otestovali a oživili vaše vedomosti.
Zrejme to nebude pre nikoho veľkým prekvapením a víťaznou sériu sa stali Nástroje smrteľníkov od Cassandry Clare.
Týmto sme vám chceli oznámiť, že na teste sa už horlivo pracuje a to nie je jediná dobrá správa, ktorú vám chceme oznámiť, bude ich hneď niekoľko.

  1. Test nebude len tak pre zábavu, ale opäť to bude jeden z výherných testov.
  2. Keďže sa nám blíži obdobie lásky, pokoja a štedrosti a v neposlednom rade výročie založenia nášho blogu, rozhodli sme sa, že obdarujeme hneď dvoch výhercov!
  3. Všimli sme si a naozaj nás potešilo, že čísielko nasledovateľov blogu sa blíži k 100 a to je tiež dôvod na oslavu. Preto sme sa rozhodli, že ak sa dostaneme na 100 obdarujeme ešte niekoho.


Takže si to zhrnieme. Ako rátame, tak rátame, obdarovaní budú hneď traja ľudia, čo správane vyplnia test.
Nebudeme vám prezrádzať ceny, lebo ešte sa na nich pracuje, tak nechceme predbiehať, ale môžeme vám sľúbiť, že určite sa je na čo tešiť.
Otázky v teste budú len z prvého dielu série a to je Mesto kostí, vzhľadom na to, že nie každý celú sériu čítal a hlavne teraz, keď na Slovensku vyšiel ešte len prvý diel, nechceme čitateľom skaziť prekvapenie a zážitok z čítania spoilerovaním.

Súťaž plánujeme spustiť začiatkom decembra, takže máte ešte veľa času na prípravu a možno nejaký ten re-reading knihy, poprípade vy, čo ste ju nečítali, máte ešte čas to napraviť, aby ste sa mohli  zapojiť do  súťaže. My sa zatiaľ pokúsime vám pripraviť, čo najlepší a možno aj trochu záludný test, nech to nemáte také ľahké ;)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...