mája 05, 2013

Z filmového sveta

Už dlho sme zanedbávali novinky, ohľadne filmových spracovaní kníh. A tých noviniek je neúrekom, to dobre všetci vieme. Ja už pomaly prestávam mať prehľad o tom, kto kde hrá, kedy sa čo bude natáčať a koľko čoho už natočené je. Preto som sa rozhodla, všetko to v skratke zhrnúť do jedného článku.
Začnem s mojou obľúbenou sériou a filmom, na ktorý sa teším asi najviac. 


Vampire Academy: Blood Sisters
13 februára 2014

Obsadenie troch hlavných postáv nám už je dávno známe. Rose – Zoey Deutch, Lisa – Lucy Fry a Dimitri – Danila Kozlovsky
Podľa môjho skromného názoru je tento výber viac ako uspokojivý. Najviac som sa obávala božského Dimitriho, ktorého sme si každá vysnívali po svojom. Nevedela som si ani predstaviť, kde dokážu nájsť „pána dokonalého,“ ale im sa to celkom podarilo. A je to RUS! I keď to samozrejme nie je môj ideál Dimka, ako náhrada je postačujúci.
Najnovšie sa potvrdila informácia, že úlohu riaditeľky Kirovej dostala herečka Olga Kurylenko, ktorú môžeme poznať z filmu Quantum of Solace. Predstavovala som si ju podstatne staršie, ale Budiš. Uvidíme, čo z toho nakoniec vznikne. Okrem veku nemám žiadne výhrady.
Ešte jedna informácia ohľadne obsadenie, ale tentoraz nepotvrdená. Nedávno internet obletela správa, že Christian Ozera by mohol mať podobu Keegana
Allena, známeho zo seriálu Pretty Little Liars. Ak si odmyslíte tie bledé vlasy – schopný Christian, čo poviete. Nie je to žiaden muž roka, alebo tak niečo, ale najviac sa mi ráta, že je zaujímavý a žiaden tuctový krásavec. Také oživenie.
Ak by vás zaujímali preložené rozhovory s Dimitrim (Danila) a iné zaujímavosti zo zákulisia, odporúčam vám navštíviť stránku Vampire Academy CZ/SK fansite
Nakrúcať sa začne už tento mesiac a bude to prevažne v Európe, konkrétne na Britských ostrovoch a okolí. Čo dievčatá...Dimitri bude skoro na dosah. Koľkokrát sme o tom snívali a ono sa to naozaj deje ;)


The Hunger Games: Catching Fire 

                                                                          22. novembra 2013

Nemôžem nespomenúť ďalší  vysoko očakávaný film. Je to druhé pokračovanie úspešného filmu The Hunger Games ,ktorý sme mali možnosť v našich kinách vidieť v marci 2012. Na tento film som sa okrem Hostiteľa tešila asi najviac, tak som zvedavá, či sa teším oprávnene. Zatiaľ nemáme žiadnu ochutnávku v podobe traileru, za to oficiálnych plagátov a fotiek je neúrekom. 

Herecké obsadenie sa nezmenilo, môžete si ho pozrieť TU

The Mortal Instruments: City of Bones
23.8.2013 (USA), (SR) 29.8.2013 

Filmík, ktorý sa nám už pomaly ale isto blíži. Filmovanie už je dokončené a my môžeme len zúfalo čakať na august, kedy konečne uvidíme božského Jacea v akcií, spolu s ostatnými lovcami ;) K obsadeniu sa nebudem príliš vyjadrovať, s úcty k mojej kolegyni, pre ktorú je táto séria a všetko s tým spojené posvätné. 
Hrajú: Clary Fray - Lily Collins, Jace Wayland - Jamie Campbell
Bower, Simon Lewis - Robert Sheehan, Alec Lightwood - Kevin Zegers, Isabelle Lightwood - Jemima West, Magnus Bane - Godfrey Gao, Valentine Morgenstern - Jonathan Rhys Meyers,...


Divergent
24 marca 2014

K tomuto filmu, toho nie je moc, čo dodať. Radšej ho sem dám... aby sme nezabudli ;) Natáčanie je už v plnom prúde a objavila sa aj prvá filmová foto. Keďže sa už natáča, je logické, že poznáme celé obsadenie. Spomeniem len tie najzaujímavejšie.
Beatrice/Tris Prior - Shailene Woodley, Štyri - Theo James, Jeanine Matthews - Kate Winslet, Eric - Jai Courtney, Caleb Prior - Ansel Elgort


Delírium
Dátum neznámy

Delírium sa od ostatných spomínaných filmov málinko odlišuje a to z toho dôvodu, že to nebude film, ale seriál. Ja osobne som na to moc zvedavá a želala by som si, aby sa to dobre podarilo. Bola by škoda, premárniť šancu na spracovanie takého výborného diela. Seriál má veľkú konkurenciu u iných seriálov na stanici Fox, preto nie je isté, či sa ho dočkáme. Pilot, v ktorom bol spracovaný celý prvý diel, Delírium, nemal úspech ako sa očakávalo.
Hrajú: Lena Holoway - Emma Roberts, Alex - Daren Kagasoff, Julian Fineman - Gregg Sulkin, Hana - Jeanine Mason,...
Neviem, neviem, ale z tohto obsadenia až taká nadšená nie som. Hlavne, čo sa týka chlapcov. Julian ešte ako tak, ale Alex...nie, nie!
Práve sa mi dostalo niekoľko nemilých informácií. Zmeny od knižnej predlohy. Dalo sa to čakať, ale niektoré sú možno až moc. Možno to nakoniec bude dobre, ale zatiaľ som zhrozená. Najviac ma dostala zmena - Julian a Hana ako pár! To je, akoby vymazali Pandemónium, pretože týmto krokom mu vzali význam. Ak by vás zaujímalo viac, pozrite SEM.

The Fault in Our Stars

Dátum neznámy

O tomto filme toho veľa neviem, ale dávam ho sem z dvoch dôvodov. Milujem Johna Greena, spisovateľa, ktorý napísal knihu, ktorá je predlohou spomínaného filmu. V slovenčine nesie názov Na vine sú hviezdy. A po druhé -  jednu z hlavných postáv si zahrá mladá herečka Shailene Woodley, ktorá stvárni Hazel Grace Lancaster. Meno herečky vám je povedomé? Jasné, že je. Shailene si zahrá v Divergencií a nikoho iného, ako samotnú Tris Priorovú. Iní herci ešte nie sú známi, ale pošuškáva sa, že čoskoro sa dozvieme meno Agusta Watersa. Je na neho hneď 5 adeptov: Brenton Thwaites, Nat Wolf, Noah Silver, Ansel Elgort a Nick Robinson. Keby vyberú Ansela, bolo by to zaujímavé, lebo ten si spolu so Shailene zahrá v Divergencií a to jej brata Caleba. Túto zaujímavosť s 5 adeptmi, som sa dozvedela u Judit, preto ju nemôžem nespomenúť a všetok úspech zožať sama ;) BTW, aj obrázok som ukradla :)

4 komentáre:

  1. tak sa teším na Tieňolovcov 8_) už aby to tu bolo 8P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, aj ja sa teším, ale musím sa priznať, že mám trocha obavy. Neviem ako to na mňa zapôsobí, keď sa stále neviem preniesť cez Jacea. Ale pred Anndy pssst! Keby niečo, Jacea som nezpochybňovala. To by ma zasa čakala dlhá prednáška ;)

      Odstrániť
  2. Divergenciu som práve dočítala a musím povedať že ma dostala!
    Na film som zvedavá. :) Teším sa. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani nevrav. Tento film by sa mohol zadariť. Má to kvalitný podklad a ak sa toho budú držať, úspech by sa mohol dostaviť.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...