júla 15, 2013

Výhercovia súťaže Po stopách blogerov. Kto z vás sa tam našiel?

A je to tu! Po stopách blogerov našla svojich dvoch výhercov.

Je to až neuveriteľné, že to píšem, ale včera sa skončila spoločná súťaž PSB. Jej začiatky boli veľmi ťažké. Najprv hrozilo, že sa vôbec neuskutoční, a potom zas bolo málo súťažiacich. Skončilo to tak, že sa neviem prestať čudovať, a keď som išla dnes kontrolovať správne odpovede, neverila som vlastným očiam. S pár súťažiacich sa tam na mňa nahrnulo 56 odpovedí. Najprv som od radosti a šoku až poskočila na stoličke, ale potom mi úsmev zmizol, keď som si uvedomila, že to musím ísť kontrolovať. Ale to vás už asi nezaujíma.

Výhercovia sú dvaja. Jeden zo Slovenska a jeden z Česka. Víťaz získa knihu od spoločnosti Albatros Media podľa vlastného výberu. O výhre budem oboch informovať mailom, ktorý si určili vo formulári. Ak mi do 72 hodín nepríde odpoveď, výhru dostane druhý v poradí. Výhercu som vylosovala pomocou Random.org.

Slovenský výherca je.....
PETRA ŠVAŇOVÁ

Český výherca je....
NATÁLIE

Gratulujeme

Vo formulári ste si súťaž chválili, a že by ste si ju radi znova vyskúšali. Beriem vás za slovo a určite ju veľmi rada zopakujem. Verím, že nabudúce sa naše rady rozrastú a bude nás viac ako šesť. ;) Týmto ešte raz ďakujem dievčatám zo zapojených blogov, že to riskli a dali sa na to spolu so mnou. Bez vás by sa to nepodarilo.

4 komentáre:

  1. Súťaž bola veľmi originálna a uvítala by som aj ďalšiu na takýto spôsob :)

    Neviem, či sa mi to zdá, ale niečo tu šuští :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme a určite ešte niečo podobné vymyslím ;)

      Hej, šuští dole to Cassandra Clare odpočítavanie :D

      Odstrániť
    2. 34 dní do premiéry filmu, super :)

      Odstrániť
    3. Strašne rýchlo to ubehlo...Som neskutočne zvedavá aké to bude :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...