marca 13, 2014

Nenávidia sa, a predsa musia nájsť k sebe cestu...

Vydavateľstvo Fragment prichádza opäť so zaujímavou sériou, ktorú naši západný susedia už poznajú dlhšie, ale u nás vychádza až tento mesiac.
Neviem ako vy, ale ja som na to zvedavá a určite si to nenechám ujsť :)

Je možné zdolať neprekonateľnú hranicu medzi najobľúbenejším dievčaťom v škole a najväčším lúzrom? Aká je pravdepodobnosť, že takí odlišní ľudia nájdu k sebe cestu? A prečo ju vlastne musia nájsť? Stratená duša, tak znie názov prvej knihy novej mysterióznej série Medzi nebom a zemou, ktorá vyjde vo Vydavateľstve Fragment 14. 3. 2014. Kniha, ktorá poodhalí, aká tenká je hranica medzi životom a smrťou a aká je skutočná podoba človeka, ktorý sa ocitne medzi nebom a zemou.

Alona Dareová, študentka posledného ročníka na strednej škole, kapitánka roztlieskavačiek a kráľovná školy, ktorej každý predpovedá skvelú budúcnosť, nečakane zahynie pod kolesami autobusu.
Jej duša však uviazne na zemi a ona sa nemôže dostať na „druhú stranu“. A čo je najhoršie, jediný človek, ktorý ju vidí a počuje, je spolužiak, o ktorého by vo svojom dokonalom živote ani nezavadila pohľadom. Will Killian je vydedenec spoločnosti, ktorému nik nerozumie. Nikto však netuší o jeho schopnosti rozprávať sa s dušami mŕtvych ľudí. Jeho jedinou túžbou je doštudovať, vyhnúť sa psychiatrickým zariadeniam a odísť niekam, kde ho duše mŕtvych nebudú môcť nájsť... a ublížiť mu.
Je možné, aby táto dvojica prekonala vzájomnú nevraživosť a pomáhala si?
Nepredvídateľný debut americkej spisovateľky Stacy Kade vykresľuje svoje postavy reálne, príťažlivo a zvláštne napätie medzi hlavnými postavami, ako aj patričná dávka humoru robí z tejto knihy pútavý príbeh pre všetkých tínedžerov.
Príbeh priateľstva a sympatií ukazuje, ako sa dvaja úplne odlišní ľudia môžu v priebehu času osobnostne rozvíjať a rásť.

Fragment pripravuje: (15. 5. 2014)

Duša Alony Dareovej sa po nehode vrátila späť zo záhrobia. Teraz sa na ňu začínajú obracať ďalšie zblúdené duše a ona potrebuje pomoc. Dokáže nájsť spoločnú reč s Willom ̶ jediným človekom, ktorý ju počuje, ale o ktorého predtým nezavadila ani pohľadom? Potrebuje jeho pozornosť naozaj len kvôli ostatným, alebo jej na Willovi začína záležať viac, než je ochotná pripustiť?

2 komentáre:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...