marca 17, 2015

Perfect couple 2015 - duel: Gwendolyn + Gideon vs. Bella + Edward (1.kolo)

Dnes tu máme pre vás nový duel. Ale ešte než sa k nemu dostanem, pripomeňme si ako dopadol ten minulý.
U mňa na blogu prebiehal duel Sky + Holder, proti Andrew + Camryn. Do druhého kola sa dostali Sky s Holderom a to s dosť citeľným rozdielom. 71,7% vašich hlasov.
Duel medzi Annabeth + Percy proti Mare s Noahom, ktorý prebiehal u Mati, už taký jednoznačný nebol. S tesným rozdielom len dvoch hlasov, nakoniec zvíťazili Mara a Noah. S tými sa ešte stretneme v druhom kole.

Ja som s výsledkami spokojná a čo vy? 
Ak nie, uistite sa, že tentokrát vyhrá ten váš obľúbený pár. Hlasujte a dajte o tom vedieť aj ostatným.

Dnešný duel:
Na tomto blogu si silu svojej lásky zmerajú cestovatelia Gwendolyn s Gideonom, proti nesmrteľným Cullenovcom, Belle a Edwardovi.
Na blogu Svet kníh vás už čakajú Mija a Miseag, proti Paule a Lukášovi.

Ktorý pár je váš favorit? Ja v tom mám jasno. ;)

8 komentárov:

  1. To si vážne niekto na Twilight spomenul? :D Páni! Nečítala som Drahokamy a kebyže neboli s Bellou a Edwardom tak im nedám ani hlas. Ale Twilight? Tak to nie!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež ma to prekvapilo, že Bella s Edwardom dostali hlasy. :) Drahokamy si určite raz prečítaj, bolo to dobré. Môj hlas jednoznačne dostali Gwen s Gideonom.

      Odstrániť
  2. Zatiaľ žiadne ťažké rozhodovanie, ale mám pocit, že to ešte len príde. :D V minulom kole som hlasovala za Maru a Noaha, keďže k ostatným knihám som sa zatiaľ nedostala a teraz držím palce jednoznačne Gwen s Gideonom a Paule s Lukášom. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mňa to bolo tiež zatiaľ jednoznačné a samozrejme dnes patril môj hlas Gwen s Gideonom. Z duelov, ktoré zatiaľ boli na druhom blogu, som nepoznala ani jeden pár. Akurát Percyho s Annabeth a to tiež len z filmu. Takže tam bolo moje rozhodovanie čisto len náhodné. :)

      Odstrániť
  3. Síce som Drahokamy nečítala, videla som len film, ale Bellu s Edwardom veľmi nemusím... Takže automaticky dávam hlas Gwen a Gideonovi ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Taká dobrá séria a toľko ľudí ju ešte nečítalo. Je to škoda, skús si ju prečítať. :) Film sa na to nechytá. ;)

      Odstrániť
  4. No náhodou, pre mňa bolo rozhodovanie ťažké! :D Ale v druhej skupinke to je jasná Paula s Lukášom, keďže druhých nepoznám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? To je vzácne. Takí čo majú radi Bellu a Edwarda, sa dajú považovať za takmer vyhynutý druh. ;) Ja nepoznám ani jednu dvojicu na druhom blogu. :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...