februára 09, 2012

...Do tretice všetko dobré???

Pretože som veľkou fanúšičkou spisovateľky Cassandry Clareovej (a určite som len jedna z mnohých:-), nemohla som si odpustiť nasledovný príspevok, ktorý určite všetkých poteší. Dobre vieme, že séria The Mortal Instruments končí so svojou šiestou knihou  - City of Heavenly Fire,  a tak isto aj séria The Infernal Devices  poslednou časťou z trilógie s názvom  Clockwork Princess. Ale ešte nemusíme zúfať . Cassie totiž opäť kuje nejaké tie pikle, a tieto majú konkrétne názov “The Dark Artifices“.  Sama ale vyhlásila, že to ešte nie je definitívne, čo sa mi zdá trochu čudné, pretože už uviedla aj niektoré detaily o tejto sérii.
Hlavnými postavami by mali byť  Emma Carstairs a Julian ... (priezvisko bude, že vraj spomenuté v City of Lost Souls). Knižná séria bude trilógia, a áno, ani tu sa Cassandra nerozlúči so svojimi Lovcami tieňov. Dejovo sa ocitneme v súčasnosti, konkrétne v roku 2012, čiže 5 rokov po udalostiach v Nástrojoch Smrti. Inštitút sa tento krát presunie do Los Angeles, a obidvaja hlavní hrdinovia budú lovcami tieňov, ktorí   odjakživa vedeli, že nimi sú. 
Cassie sa vyjadrila o tejto sérii, iba ako o jej pláne do ďalekej budúcnosti. Má predsa ešte kopec roboty s rozrobenými projektmi, na ktoré jej čitatelia nedočkavo čakajú, kedy uzrú svetlo sveta.

No, mňa sa nikto nemusí pýtať, či by som bola rada alebo nie, keby také niečo vzniklo.  Som totiž určite ZA!!!  Cassandra Clareová je taká moja malá knižná úchylka, a myslím, že ňou aj dlho ostane.
Moji najbližší o tom vedia svoje... Veď to už čo je, aby váš priateľ žiarlil na imaginárnu postavu???
Každopádne sa nechajme prekvapiť, a možno raz.... DREAMS COME TRUE...:-) 

obrázok je prevzatý so stránky deviantart.com

-Anndy-

5 komentárov:

  1. No tak toto vyzerá super a doteraz som o tom ani nič nepočula :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Spomínam si, že sa o tom Cassandra raz zmienila na svojej stránke...ale nič viac k tomu nebolo písané. No a teraz síce tvrdí, že to nie je definitívne, že to bude písať...ale :-) šíri také konkrétne infošky, že tomu človek začína veriť, a tešiť sa na to...

      Odstrániť
  2. Mohla by Cassandra napísať nejakú adult sériu, to by ma veľmi potešilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ó, veru hej...:-) A Mercy Thompsonovú si nečítala? To je tiež podarená séria...a je to adult.

      Odstrániť
  3. Ja som o tomto počula a teším sa na to :D hrozne !!!

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...