marca 23, 2012

Z filmového sveta..."The Host"

Ako iste viete, na filmové plátna sa chystá budúci rok snímka  
THE HOST, podľa rovnomennej knihy od spisovateľky Stephenie Meyer, autorky svetoznámej Twilight ságy, ktorej sa filmové spracovanie ukončí tento rok v novembri, a prenechá tak štafetu knižnému bratovi - Hostiteľovi...
Aj keď sú mnohí fanúšikovia týmito filmami už "pre-tvaj-laj-tovaní", verím, že to nebude mať dopad na toto očakávané filmové spracovanie ďalšej Meyerovej knihy.
My dve sa môžeme poďakovať pani "eM", nebyť jej, celá táto knihománia by u nás dvoch nevypukla... (a určite nie sme jediné).

Ak patríte medzi tých, čo Hostiteľa nečítali, dávam vám sem anotáciu, aby ste aspoň ako-tak vedeli, o čom to tu táram:
V tomto dráždivom thrilleri sa na našu planétu dostanú mimozemskí paraziti, ktorí využívajú ľudské telo ako schránku a kontrolujú mozgovú aktivitu svojich hostiteľov. Vďaka nim tak vymiznú choroby ako rakovina, nie sú žiadne vojny a celá Zem je jeden veľký raj. Niektorí ľudia sú ale proti nim - chcú Zem späť, obzvlášť Melanie Stryder, dokonca i po tom čo ju chytia a umiestnia jej do hlavy parazita. Stáva sa tak hostiteľskou schránkou pre novú bytosť pomenovanú Wandere. Melanie sa však nevzdáva a pomocou vzdorujúcich zdravých buniek, ktoré jej v mozgu ostali, presvedčí svojho Wanderera aby šli hľadať do Arizónskej pušte muža, ktorého miluje. Jeho rodina však nie sú len tak obyčajní ľudia, sú to rebeli.

Herecké obsadenie filmu si môžete pozrieť na stránke IMDb. Film má v USA premiéru 29.03.2013, čo je (skoro) presne za rok, a už sa do sveta pomaličky predierajú nejaké tie malé ochutnávky v podobe scanov a "mini"-trailera. 


Pri príležitosti premiéry The Hunger Games, sa v USA v kinách pred začatím filmu objavil takzvaný "first look" alias trailer, ktorý si už môžeme pozrieť aj my.


Producentom filmu bude samotná Stephenie Meyer, ale filmová spoločnosť Twihards už dáva na vedomie výroky typu: "upíri a vlkolaci sa vo filme NIKDE neobjavia..." :-)
...No, takže pomaličky - "zbohom Edo, a vitaj Melanie...!"

3 komentáre:

  1. Waaaaau!!!! Jared je....och :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Že?!!!!...Mne sa páčil už v "Red Riding Hood"..ale hlavná hrdinka si vybrala toho ehm-nechcem urážať.. :-( Blbá Karkulka!!!!

      Odstrániť
  2. Very good site you have here but I was wanting to know іf you knеw of anу communitу forums that cover the same toрiсs discussеd here?
    I'd really like to be a part of group where I can get comments from other experienced individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thanks a lot!

    Feel free to visit my page; jailbreak iphone

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...