mája 11, 2012

Napíš...kto to hovorí

Tak, a je tu už spomínaný test/súťaž. Ale ešte si chvíľočku počkajte, než vám povieme o čo ide. Najprv trošku omáčky okolo toho. (Chceme byť trochu zaujímavé ;D) 
Skoro z každej strany, (každého blogu) sa na nás valia rôzne giveaway (nie že by to bolo zlé) a rozhodli sme sa, že aj my by sme vás chceli niečím obdarovať. Len sme nevedeli ako a čím? Že čím? Zle som sa vyjadrila. Samozrejme, súťažiť sa bude o KNIHU, ale tá správna otázka je, AKÚ? Nevedeli sme sa rozhodnúť a tak sme sa zbavili veľkého bremena a nechali to na vás!!!

A teraz, už konečne o čo tu ide.
Je to veľmi jednoduché. Vo formulári nižšie, vás čakajú vety, ktoré sú vybrané z kontextu nejakej knihy. A vašou úlohou bude napísať, že z akej knihy a kto to povedal. Samozrejme, ten kto odpovie na všetky vety správne, má možnosť získať už spomínanú knihu. Žiadnu som nespomenula? Ja viem! Vy si totiž môžete vybrať a teraz pozor, jednu knihu, ktorúkoľvek z tých, z ktorých sme čerpali súťažné vety. Dúfam, že som to napísala zrozumiteľne.

Ešte niečo málo k pravidlám:

  • čerpali sme z kníh YOUNG ADULT vydaných u nás na Slovensku alebo v Českej Republike.
  • súťažné „vety“ sme hľadali vždy iba v prvej knihe zo série.
  • do odpovede chceme, aby ste napísali MENO konkrétnej osoby, ktorá danú vetu povedala (stačí krstné meno alebo prezývka, pod ktorou postava v knihe vystupuje) a NÁZOV KNIHY.
  • a teraz to najdôležitejšie, súťaž je otvorená ako pre Slovákov, tak aj Čechov.
  • súťaž bude trvať do 27.5.2012 (nedeľa) 
Správne odpovede sa všetci dozviete po skončení súťaže. Spravíme z týchto viet klasický test, kde sa budete môcť otestovať a následne budete vyhodnotení, ako to bolo pri predchádzajúcom teste, ktorý sme uverejnili na našom blogu.

Na záver už len toľko, že vám prajeme veľa šťastia a ešte by sme sa chceli ospravedlniť za možné vzniknuté komplikácie, pretože je to náš prvý takýto projekt. Dúfame len, že všetko dobre dopadne a spokojnosť bude na oboch stranách.
Víťaza zverejníme tu na blogu a budeme ho aj kontaktovať na mailovú adresu, ktorú uvedie vo formulári.
- Vaše Madžgy -

22 komentárov:

  1. Super nápad, ale bohužiaľ som nevedela všetky odpovede :(
    Musím teda toho ešte veľa prečítať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nevadí...ďakujeme za zapojenie. A určite nie je posledný, ktorý poriadame...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak toto je opravdu super originální soutěž! Fajn je to, že je na 100% spravedlivá. Já nemám nic proti tomu, když se vítězce losuje, ale přece jen, pak je to hlavně o štěstí. Tady je to opravdu o šikovnosti, což se mi moc líbí :)) Skvěle jste to vymyslely!!
    Já jsem se samozřejmě chtěla taky zapojit, ale stejně jako Lenka nevím všechny odpovědi, takže moc držím pěsti těm, kterým se zadaří!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme... to je škoda, a my sme sa naozaj snažili dávať vety z takých kníh, ktoré sú často spomínané na knižných blogoch, a medzi blogermi obľúbené... tak treba tipnúť - možno to vyjde..:D

      Odstrániť
  4. Jéé... tak tohle se mi opravdu líbí! ;) Skvělý nápad holky!
    Ne že bych všechno věděla, ale strašně se mi to líbí! ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no ja neviem ci je toto stastne riesenie sutaze lebo nie kazdy tie knihy ktore tam uvadzate musi mat preluskane tym padom moze len prebehnut a mavnut rukou...napriklad ani ja osobne vsetky nepoznam niezeby sa idem zapokit to prenechavam inym ale len z tej zvedavosti som si to omrkla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sme aj chceli, aby to nebolo až také jednoduché. Bohužiaľ pri testoch, je ťažké vybrať otázky, aby to vedel každý. Ale stále je tu možnosť sa s niekym o tom poradiť, alebo tipovať. Do konca súťaže ostávajú ešte cca dva týždne,takže času dosť. Vidíš, a takto budeš mať aspoň výbornú šancu získať knihu, ktorú ako vravíš si nečítala.

      Odstrániť
    2. lenze ked som ju necitala logicky ani neviem aka postava povedala vetu v danej knihe ;)

      Odstrániť
  6. Je to super napad, ale bohužel nevím všechny, takže mám smůlu. Zkusím si ještě něco vybavit:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nepoznám z toho nic :D Takže jsem z toho zřejmě nic nečetla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jé, tohle je vážně hezký nápad a mně se moc líbí! :D Jen škoda, že z toho vím jen půlku, no :D... Ale zkusím se nad tím ještě zamyslet. ^^ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Škoda, neviem dve - to s tou paradajkou a predposledné, a posledný som si len tipla :D Možno do toho 27. niečo vydumám ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to zrovna mám :D ale pořád nevím polovinu :-P

      Odstrániť
  10. Nechala jsem si to projít hlavou dvacet čtyři hodin a ještě jsem na něco přišla, takže doufám, že to mám aspoň správně :D A teď mě užírá, že se správně odpovědi dozvím až za strašně dlouhou dobu! Nechcete mi je prozradit?! ;)))
    Díky za skvělou soutěž! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Je nám jasné, že nie všetci budú vedieť všetky odpovede, aj z toho dôvodu, že niektoré tie knihy ste nečítali. Ale naozaj sme sa snažili vyberať z kategórie YA- dosť známe tituly, a to vždy iba z prvého dielu zo série. A takisto sa môžete medzi sebou radiť. Verím, že keď sa dajú hlavy dokopy, tak to bude jednoduchšie. Ide hlavne o zábavu:D...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No co, musela jsem to aspoň zkusit, třeba bych se něco dozvěděla :D
      Jj, jsou to hodně známé knihy a člověk ani nemusí mít všechny přečtené. :D Myslím, že asi jednu a možná i dvě jsem tipla, protože jak se o nich dost mluví, tak jsem je byla schopná poznat. A rozhodně mě to bavilo! Nebránila bych se další podobné soutěže! ;)

      Odstrániť
  12. Toto určite nie je posledný súťažný test. Tento je náš prvý - tak povediac skúšobný... A podľa reakcií urobíme ďalší. Teraz zisťujeme, že pre mnohých z vás, sa zdá byť ťažký, a nie každý má možnosť zapojiť sa. Je nám to ľúto, ale nie každému sa dá vyhovieť. Jeho výherca si tak cenu naozaj zaslúži. A pre druhý krát urobíme niečo, do čoho sa bude môcť zapojiť každý...:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už se na něj těším a jsem zvědavá, co si pro nás připravíte! ;)

      Odstrániť
  13. Vím 5 hlášek, což je celkem výkon. Jenom se nemůžu dopátrat těch dalších. Problém je tady ten, že se mi příčí se někoho ptát. :D Každopádně já žádnou knihu nevyhraju. :D Ale je to super nápad a těším se na další kvíz. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Len sa popýtaj a skús to vyplniť. Šance sú veľké, správnych odpovedí nie je moc. Nič za to nedáš :D

      Odstrániť
  14. Fajnová soutěž,super nápad :-), akorát taky vím bohužel jenom polovinu :D

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...