decembra 20, 2013

Výhercovia Po stopách blogerov - Winter Special

Dnes je piatok 20.12. a to znamená čo? Presne tak. Dnes sa nám skončila súťaž Po stopách blogerov - Winter Special. Keď sme súťaž plánovali, vôbec mi nedošlo na aký dátum spadá koniec a o to viac ma teší, že v tomto krásnom predvianočnom období, trom z vás urobíme radosť. Ale ešte skôr než sa k tomu dostanem, musím sa poďakovať trom skvelým babám, bez ktorých by táto súťaž neexistovala. Mara, Kristína a Majka ste skvelé, ďakujem. Taktiež ďakujem spoločnosti ALBATROS MEDIA, ktorá bola taká úžasná a venovala do tejto súťaže skvelé výhry.

Samozrejme musím pochváliť aj vás, lebo bez súťažiacich, by súťaž nemala žiaden zmysel, však? Keďže sme súťaž robili už druhý krát, mala som ako-takú predstavu o účasti, ale musím sa opakovať, zasa ste prekvapili. A to nie len účasťou, ale aj vašimi odpoveďami. Je to neuveriteľné, ale v 2. a 3. kole, ste veštci odpovedali správne, takže konkurencia bola obrovská.

Ale dosť už rečí, prejdime k tomu najdôležitejšiemu.
1. týždeň ste museli odpovedať na 4 otázky. Správne odpovede boli - Wish, bzučilka, Anna, Strieborné jazero.
Výherca tohto týždňa je....
ZET
Tá si vybrala knihu Moje sladké šestnáste storočie - Rachel Harrisová.

2. týždeň ste museli poskladať otázku a následne na ňu správne odpovedať. Správna odpoveď bola - PORTLAND
Výherca tohto týždňa je ...
HANKA
Tá získava knihu Svůdne zlo - Wendy Higgins. Mimochodom, skvelá kniha ;)

3. týždeň ste museli zo 4 úryvkov, zistiť názvy 4 kníh. Správne odpovede boli - 50 odtieňov sivej, Naprieč vesmírom/Loď mezi hvězdami, Nadpozemská, Rudá jako rubín.
Výherca tohto týždňa je...
7Gabrielle7
Tá získava knihu podľa vlastného výberu od spoločnosti Albatros media.

Všetkým výhercom srdečne gratulujem. O výhre ich budem informovať na mail, ktorý  uviedli vo formulári. Ak mi do 72 hodín neodpovedia, budem vyberať iného výhercu.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...