januára 24, 2014

2. kolo - Ocenenie blogerov 2013

A máme to tu. Poznáme najlepšiu päťku v každej kategórií.

V priebehu minulého týždňa ste mali možnosť hlasovať za svoje obľúbené blogy. Čím viac hlasov, tým mali väčšiu šancu dostať sa do najlepšej päťky. Musím sa priznať, že som čakala trocha viac hlasov (nemyslím pre seba, ale všeobecne), ale za to ste ma milo prekvapili, že ste dávali rôzne blogy a nie len tie staré dobre klasiky, i keď tie si to samozrejme zaslúžia.

Keď už hovoríme o zásluhách...nezabúdajte, že okrem víťaza v každej kategórií, môžete vyhrať aj vy hlasujúci zaujímavé výhry. Nebudem prezrádzať o aké výhry pôjde, pretože ich ešte stále nemáme kompletné, ale už teraz ich je viac než dosť. Môžem prezradiť, že výhry nám venovalo niekoľko vydavateľstiev, internetových kníhkupectiev, či dokonca samotní autori kníh a aj jedna blogerka. To je skvelé, čo poviete? Keďže je výhier dosť, budeme môcť byť štedré, tak treba hlasovať, šance na výhru sú veľké.

Špeciálne pre toto druhé kolo sme si pripravili prekvapenie. Niektorí z vás, ktorí zahlasujú v 2. kole, majú možnosť vyhrať špeciálnu cenu. Ktorí to budú a podľa čoho sme ich vybrali, sa dozviete o týždeň.

Určite vás už zaujíma kto sú finalisti. Všetko sa dozviete vo formulári nižšie a nezabudnite hlasovať. Kto bude víťaz, záleží len na vás.


Všetkým finalistom gratulujem. :D

3 komentáre:

  1. Blahoželám všetkým :) a prajem vám veľkú účasť, zaslúžite si to za tú všetku námahu, ktorú ste vynaložili do tohto projektu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem všetkým za nomináciu a prajem všetkých zúčastnením veľa šťastia :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...