júna 06, 2014

Mesačná chvastačka - MÁJ

Usporadúva Judit

Ale to letí neuveriteľne rýchlo, však? Nedávno som písala januárovú chvastačku a už je máj. Tak sa poďme pozrieť, čo mi v máji pribudlo.

Tento mesiac som už konečne mala čas čítať, a tak som si zažiadala aj o recenzné výtlačky. Od Albatros media mi pribudli knihy Prvých 100, Prvá strieborná kniha snov, z ktorej sa obzvlášť teším a Léto mrtvých. Tri naozaj vydarené kúsky, ktoré stoja za pozornosť. Recenzie ku knihám nájdete na blogu.

Tieto dve krásky som si zaobstarala sama. London Road práve čítam a som rovnako spokojná ako pri prvom diely. Samatha Youngová opäť nesklamala, ale nič iné som ani nečakala. Prozreteľnosť som ešte nečítala, ale verím, že sa v blízkej dobe k tomu dostanem. Som na knihu nesmierne zvedavá. Už ste ju niekto čítali?

Mágiu krvi a Mariotových dedičov som si kúpila len vďaka skvelej cene a vôbec neviem, kedy sa k ním dostanem a či vôbec. Tak to vždy dopadá, keď navštívim kníhkupectvo v Priore. Ceny sú neuveriteľné a ja tam tie knihy proste nedokážem nechať, aj keď ich vôbec nepotrebujem. Je pravda, že Mágiu krvi som chcela už dlhšie a na Mariotových dedičov ma nahovorila moja blogerská kolegyňa Maťa Wolf, ale mám kopu iných kníh, ktoré sú mi prednejšie.

Toto sú všetky moje májové prírastky pekne pohromade. Nie je ich extra veľa, ale mne to stačí. Viac by som asi nestíhala prečítať a nechcem si kupovať knihy len preto, aby som ich mala a niekde na polici mi zapadali prachom. ;)

13 komentárov:

  1. Prozreteľnosť sa mi vôbec, ale vôbec nepáčila... už len na ňu pomyslím a nožík sa mi vo vrecku otvára :D A nad Mariotovými dedičmi som tiež rozmýšľala, chcela som si jednotku najprv požičať z knižnice, ale vždy je vypožičaná :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si Mariotových kúpila za 3 € v Priore. Mali tam aj druhý diel, ale ten som si nekupovala, keď neviem či sa vôbec dostanem k tomu prvému. Tá Prozreteľnosť bola vážne až taká zlá?

      Odstrániť
    2. Ja som to tiež videla v Knihách pre každého lacno, ale mali tam dvojku a trojku :/
      No... neviem, autorka to podľa mňa nedomyslela, lebo Nina nemala pomaly žiadny život, furt bola len pri Jaredovi, furt za ním behala, v popredí boli len oni dvaja, s kamarátkami sa pomaly ani nerozprávala, to tam autorka šupla len tak, aby sa nepovedalo a Ryan... ten ma vytáčal najviac, lebo stačilo, keď sa dozvedel, že Nina stretla Jareda na ulici a už išiel niekoho zabiť taký bol nasratý :D takže pre mňa to bolo veľké nie :D

      Odstrániť
    3. OMG, to vážne až tak? No už vidím aké nervy na to budem mať aj ja. Teraz sa mi to už nechce ani čítať, ale zas mi je to ľúto, keď už som si to kúpila. :(

      Odstrániť
    4. Tak ešte stále je tu možnosť, že sa ti to nebude zdať až také hrozné, bolo viac pozitívnych recenzií ako negatívnych... aspoň čo som ja videla :)

      Odstrániť
    5. To by bolo super, ale také šťastie ja nemávam ;)

      Odstrániť
    6. Nina je vážne zvláštna postava :D

      Odstrániť
  2. Prozreteľnosť som už mala tú česť čítať a musím povedať, že to bola zatiaľ najhoršia kniha tohto roku :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si ma veľmi nepotešila. Ja som sa na to tešila a po týchto komentoch sa mi do toho vôbec nechce. :/

      Odstrániť
  3. London Road som čítala a bola vcelku dobrá, ale príde mi, že Dublin Street bola oveľa lepšia :)
    Prozreteľnosť čítam akorát teraz a zatiaľ sa mi páči, ale musím povedať, že má to už nejaké muchy a hlavná hrdinka je zvláštna :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. London Road čítam a baví ma, ale tiež sa mi asi viac páčil Dublin Street. Tej Prozreteľnosti sa už desím. S tých komentov ku knihe mi je jasné, že ma baviť nebude :/

      Odstrániť
  4. Mariotových dedičov by som si aj ja rada niekedy prečítala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Ja som túto sériu akosi prehliadala a odkedy robím Mr. Perfect a bol tam ten Miseag, tak všetci o tom básnia. No, musím si to teda prečítať, či je to také úžasné ako všetci ospevujú. Určite dám vedieť. ;)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...