augusta 27, 2014

Reťazový TAG

Sima z Only in dreams. ma nominovala do reťazového tagu. Bolo to už dávnejšie, ale samozrejme ja som to zistila až teraz. Ale aby sa nepovedalo, že sa nezapájam do spoločných vecí a ignorujem svoje kolegyne, dodatočne odpoviem na jej otázky, ale už nebudem nominovať ostatných.

O čo v Reťazovom tagu ide? O to, čo vo všetkých ostatných pred tým. :D
1. Poďakuj, tomu kto ťa nominoval
2. Napíš o sebe 11 faktov
3. Odpovedz na 11 otázok, ktoré si dostala
4. Nominuj 11 blogerov, aby spravili tento Tag a vymysli im otázky

Ďakujem Sime za nomináciu a som v šoku, že po tak dlhej pauze, ktorú som mala od blogovania, si na mňa ešte niekto spomenul ;)

11 faktov o mne? To je o 1 viac než zvyčajne :D Bude to ťažké, lebo už v minulých tagoch som všetko vyčerpala. Aby som si to uľahčila, nebudem písať všeobecné fakty, ale práve prebiehajúce.
  1. Momentálne sedím v robote a nemám nič iné na práci ako blogovať. (Hrozná pracovná morálka, však? :D)
  2. Kvôli tejto dnešnej pracovnej "vyťaženosti", som zmeškala knižný zraz v Trenčíne. Bližšie by to bolo asi už len u mňa v obývačka a ja tam nie som. STRAŠNÉ!!!
  3. Kniha ktorú teraz čítam sa volá Potrhaná křídla od Ruty Sepetysovej. Ruta opäť nesklamala :) Recenzia čoskoro.
  4. Vonku stále prší a ja nemám dáždnik. Už sa teším na cestu domov.
  5. O pár dní mám 25. narodeniny a chytajú ma mierne depresie. Podľa mňa sa stala chyba niekde na matrike a pridali mi 10 rokov :D
  6. Akoby nestačilo, že sa nervujem kvôli veku, ja som si musela vybaviť dovolenku u kamarátky v Anglicku. Čo je na tom divné? Vôbec nič, je to super, len keby tam nejdem letecky. Čo je zlé na lietaní? Neviem, pretože som ešte nikdy neletela! Pri mojom šťastí skončím niekde v Kambodži ;)
  7. Zaprisahala som sa, že budem šetriť na dovolenku, ale dnes som to nevydržala a kúpila som si dve knihy. Prekliate poštovné zadarmo.
  8.  Práve som sa rozprávala s nemeckým turistom asi 5 minút po nemecky. 
  9.  Po nemecky neviem okrem, danke a bitte nič :D
  10.  Vymýšľanie týchto odpovedí mi trvalo skoro 2 hodiny.
  11. Nie som schopná vymyslieť už ani slovo
1. Klasická kniha alebo E- kniha
Záleží to na okolnostiach. Vo všeobecnosti dávam prednosť klasickým knihám. Rada ich držím, rada si ich kupujem a zbožňujem pohľad na svoju knižnicu. E-kniha má tiež svoju váhu. Najmä, keď niekam cestujete, tak jej váha je nedoceniteľná :D
2. Na čom ste boli naposledy v kine
Naposledy z vlastnej iniciatívy som bola na Divergencií a nedávno som bola nedobrovoľne vyslaná s neterou a synovcom na Ako vycvičiť draka 2 ;)
3. Ktorá kniha vás poslednú dobu sklamala
Jój, to by som si musela najprv spomenúť čo som čítala. Najväčšie sklamanie bolo asi Iba jeden deň. Od toho som čakala veľmi veľa a nakoniec ma to nebavilo.
4. Bez čoho nevyjdete von z domu
Bez oblečenia. ;)
5. Ktorá spisovateľka alebo spisovateľ je podľa vás najlepší
To je ťažko povedať. V mladosti som považovala za bohyňu Rowlingovú a neverila som, že ma ešte niekto dokáže tak nadchnúť. Potom prišli Meadová, Clare, Gierová a iné. Teraz sa asi najviac teším na knihu od Johna Greena - Papierové mestá. Zbožňujem jeho tvorbu, tak verím, že nesklame.
6. Ktorá kniha vás poslednú dobu najviac rozosmiala
Veľa vtipných kníh som teraz nečítala, ale pobavila som sa pri Božskom bastardovi a Dublin Street.
7. Divergencia alebo Hry o život
Mám rada obe. Každá séria je iná a nerada ich porovnávam. Ale spracovanie celej série sa mi páčilo viac pri Hrách o život. Posledný diel divergencie ma trochu sklamal.
8. Ktorý knižný pár je vám najviac sympaticky
Adrian a ja...aha, to ešte nenapísali. Medzi jeden z najsilnejších a najintenzívnejších párov ktoré som mala možnosť čítať, patrí určite Tatiana a Alexander
9. Ktorý knižný pár je vám najmenej sympaticky
Kde začať? To by bolo na dlho, ale najviac ma asi rozčuľujú Nora a Patch.
10. Ktorú knihu by ste radi videli sfilmovanú?
Medený jazdec
11. Čo je váš sen?
Ktorý? :D Ja ich mám veľa. Najväčší sen je asi ten, aby sa mi splnili tie menšie. Momentálny sen je, aby som vymyslela tých 11 otázok o mne ;)

2 komentáre:

  1. Medeneho jezce si musim precist, vsichni ho chvalite a chteli byste film :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určite si ho prečítaj. Tá kniha je proste super. Nájdu sa aj takí, ktorým sa nepáčila, ale slovo väčšiny hovorí za všetko. ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...