apríla 15, 2015

Mesačná chvastačka - MAREC 2015

Usporadúva Judit
Tak nejak je už polovica apríla a ja som si spomenula, že som nespravila chvastačku za marec. Nech sa páči, tu ju máte ;)
Ešte chcem podotknúť, že som na seba strašne hrdá. Odolala som kupovaniu nových kníh a venujem sa tým, čo mám doma neprečítané. Oujééé :D Ale neviem ako dlho to ešte vydržím :) Už mám v merku niekoľko vyvolených, ktoré musím mať doma.


Na prvom obrázku môžete vidieť všetky knihy, ktoré som minulý mesiac dostala na zrecenzovanie. V hornom rade sú knihy od Albatros media. Elusion práve čítam a čoskoro bude recenzia, kde sa dozviete ako sa mi to páčilo. Elita sa mi páčila, ale nič iné som ani nečakala. Jednou ano, dvakrát ne bolo veľkým prekvapením. Spočiatku som myslela, že to ani nedočítam a na konci som bola do príbehu zbláznená. Obe recenzie sú už na bogu, ak by ste sa chceli dozvedieť viac.
Ďalšie dve knihy sú mi vzácne. Obe som dostala od ich autorov. Adaptáciu som si vypýtala od Mirky Varáčkovej a podľa mňa to bola skvelá kniha. Perfektne mi sadla a mám strašnú radosť, že je to práve slovenská tvorba. Viac si môžete prečítať v mojej recenzií.
Knihu Druhá šanca od Michala Škombára si naozaj cením. Poslal mi ju Michal s prosbou, či ju môžem zrecenzovať a ja som ani na chvíľu neváhala. Vážim si toho, že do mňa vkladá takú dôveru. Hneď ako dočítam Elusion, sa do nej pustím. Už som na ňu fakt zvedavá. ;)

Tieto tri knihy nie sú novými prírastkami v mojej knižnici. Mám ich len požičané od kamarátky a netuším, kedy sa k ním dostanem. Je pravda, že Tento muž som už začala čítať, ale odložila som ju keď mi prišli knihy na zrecenzovanie, pretože tie majú prednosť. Ale určite sa k nim vrátim, keď si splním všetky povinnosti.

Čo hovoríte na tieto knihy? Čítali ste už niektorú z nich?




8 komentárov:

  1. Elitu a Jednou ano, dvakrát ne bych si hrozně ráda přečetla a doufám že se mi budou líbit. Skvělé přírůstky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Ak sa ti páčila Selekcia, Elita by sa ti mala páčiť tiež. Jednou ano, dvakrát ne má všeobecne dobré hodnotenie, takže je veľká pravdepodobnosť, že sa ti bude páčiť. Určite daj potom vedieť. ;)

      Odstrániť
  2. Z tvých nových knih bych si především moc ráda přečetla Elitu, jelikož Selekce mi přišla jako fajn oddychový příběh. A jsem zvědavá, zda se to bude vyvíjet dle mých očekávání :)
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, Elita bola fajn a opäť to bola skvelá oddychovka. Neviem aké sú tvoje očakávania, ale podľa mňa sa to vyvíja dobrým smerom. ;)

      Odstrániť
  3. Na Elitu sa dosť teším :3 A Druhá šanca je príjemne prekvapenie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som sa na Elitu tešila a som rada, že nesklamala. Na Druhú šancu sa už teším. Je fajn vedieť, že to bolo dobré. :)

      Odstrániť
  4. Teším sa na recenziu Druhej šance. :) Pekné čítanie prajem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, aj ja sa už na ňu teším :) Mám taký pocit, že to bude dobré.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...