mája 07, 2013

SÚŤAŽ!!! Kto si trúfa na madžgy?

Nazdar ľudia ;) Ako sa darí? Je tu máj lásky čas, slniečko sa už konečne ukázalo a čo chvíľa je tu leto a prázdniny. Z toho máte radosť najmä vy, školopovinný, čo? Ale nie o tom som teraz chcela točiť.

Dnes je 7.5. a jedna z madžieg má dnes výnimočný deň. JA! Dnes má sviatok Monika a týmto by som chcela zaželať všetko najlepšie k meninám všetkým dievčatám, ktoré nesú takéto meno.
Keďže nie som fanúšik nejakých meninových osláv, bežne to v súkromí neoslavujem, ale tuto s vami knižnými "bláznami" ako som aj ja sama, by som to moc rada oslávila.

Je to síce formou súťaže, ale na oboch stranách bude spokojnosť. Veď uvidíte.
Takže, o čo tu ide:
Je to veľmi stručné a jednoduché. Vymyslela som si pre vás takú záludnosť, kde nebudete tentokrát potrebovať vedomosti, ale fantáziu.
Vzhľadom na to, že ja nie som nijak graficky zdatná a neviem si urobiť rôzne zaujímavé obrázky a potom ich použiť, rozhodla som sa zneužiť vás a spojiť to s výhrou.
Čo od vás budem chcieť? Rada by som zmenila profil nášho blogu. Tie mačky, ktoré zbadáte hneď ako sa ocitnete u nás na blogu, už sú trocha okukané a chcelo by to oživenie. A to bude vaša úloha.
Spravte čo najzaujímavejší header banner. Fantázií sa medze nekladú a jediné, čo je podmienkou, musia tam byť mačky (ako inak) ;-). Či už to bude funny alebo elegantné, je len na vás.
Výherca bude samozrejme len jeden a to ten, ktorého výtvor sa mi/nám bude najviac páčiť a rozhodneme sa ho použiť. Víťaz získa knihu podľa ľubovoľného výberu v hodnote max 12 € - 400 kč.

Niečo k podmienkam:

  • súťaž je otvorená pre Slovákov aj Čechov.
  • svoje výtvory nám posielajte na našu e-mailovú adresu: madzga@centrum.sk
  • cena výhry max 12 €
  • súťaž prebieha od 7.5. do 31.5.
Na záver už len toľko, že ďakujem/e a verím, že sa niekto tejto príležitosti chytí, aby si rozšíril knižnicu a zároveň urobil dobrý skutok - pomoc madžgám skrášliť sa.
Víťaza budeme o výhre informovať na mail, z ktorého nám obrázok pošle.

Ak sa vám do toho nechce, alebo to neviete ako ja, veľmi by som ocenila, ak by ste aspoň o tejto súťaži dali vedieť na svojom blogu, FB, či inej sociálnej sieti. Ďakujem ;)

1 komentár:

  1. ahoj, ja by som sa chcela opýtať, aké to má mať rozmery??

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...