júna 22, 2013

BLOGERI/BLOGERKY POZOR!!!!

Napadla ma taká myšlienka a teraz zisťujem, či by ste sa do toho so mnou pustili a či vás to zaujme. Pôjde o súťaž, kde bude môcť víťaz získať knihu od Albatros Media /CooBoo, ktorú si sám vyberie. Verím, že (skoro)každý má od nich prečítanú a zrecenzovanú aspoň jednu knihu. Chcela som spraviť súťaž v spolupráci aj z inými blogermi. Od každého, kto by sa zapojil, by som chcela, aby si do jednej recenzie na ich knihu pridal jednu súťažnú otázku, týkajúcu sa tej recenzovanej knihy. Chápete? Vaša recenzia a na konci recenzie otázka, toť vše.

Ako by to prebiehalo? Naplánovala som to takto: Každý zapojený blog, by si zverejnil článok na svojom blogu ohľadom tejto súťaže a priložil by k článku všetky linky na ostatné pripojené blogy. Samozrejme, by nenapísal v ktorej recenzií sa otázka skrýva. To už by si musel každý súťažiaci nájsť sám.

Súťažných otázok by bolo toľko, koľko sa prihlási blogov. Takže, aby niekto zodpovedal všetky otázky, musel by  navštíviť všetky zapojené blogy. Aby v tom potom nenastal chaos, formulár, kde by sa napísali správne odpovede, by bol na mojom blogu UDL. Ja by som to potom všetko vyhodnotila, aj by som vybrala víťaza a samozrejme poslala cenu.
A to najlepšie, prihlásiť sa môžu aj český blogeri. Knihy z tohto vydavateľstva sú preložené v oboch jazykoch.
Čiže, keď sa to zhrnie, vy by ste nemuseli riešiť skoro nič, len vymyslieť jednu otázku a napísať článok ohľadom súťaže. Tým, že ľudia sa budú musieť preklikať všetkými blogmi, si ten váš môžete trocha spropagovať a možno si nájdete aj nových fanúšikov.

Čo sa týka otázok:
Súťažnú otázku, ktorú si vymyslíte, pošlete mne do mailu (madzga@centrum.sk) a ja vám napíšem, či už na tú knihu niekto otázku vymyslel, alebo to môžete mať. Ide o to, aby mohli súťažiť aj blogeri, ktorých blogy sú v tomto projekte. Vy medzi sebou otázky vedieť nebudete, len ja a logicky sa do súťaže zapájať nebudem.

Teraz vás všetkých poprosím, aby ste mi do komentu napísali, či máte záujem a link na váš blog a ja sa vám spätne ozvem o aké knihy by malo ísť. Prihlasovať sa môžete zatiaľ do utorka.

12 komentárov:

  1. Vyzerá to veľmi dobre :D Tak ja by som sa zapojila:D
    Blog:http://kniznenebo.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja by som sa tiež rada zapojila, ale v júli budem mať prístup k netu možno raz za týždeň :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na to, aby si sa zapojila nepotrebuješ byť často na nete. O všetko podstatné sa postarám ja, ty budeš musieť vymyslieť len tú otázku a nejaký článok, kde dáš o súťaži vedieť. Nič viac.

      Odstrániť
  3. Tiež by som sa rada zapojila.
    http://books-parts-of-my-life.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hm... Myslím, že bych se též ráda zapojila. :)
    http://yours-fantasy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Aj ja sa rada zapojím :)
    http://the-fluffer-nutter.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Výborne. ;) Už som ani nedúfala, že sa to rozbehne.

      Odstrániť
  6. Ahoj, nevím jestli je stále možné se přihlásit.
    Ráda bych se zapojila :)
    PS: tu otázku máme rovnou napsat, nebo počkat na další instrukce? :D
    http://nika-books.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och...škoda, že ši sa ozvala až tak neskoro. Včera som sa dostala na net až neskoro večer a neviem, či by som dokázala zastihnúť všetky blogerky a povedať im o tebe, aby si zmenili svoje články a pridali ťa do zoznamu. Mrzí ma to, ale už je na to naozaj neskoro, lebo zajtra to už spúšťame.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...