októbra 03, 2012

Tešíte sa aj vy na....

Pomaly, ale isto sa nám blíži premiéra Twilight ságy: Breaking dawn part 2. Ja sa už na to naozaj teším a to hneď z dvoch dôvodov.

  1. Som zvedavá, aká bude Bella ako upír a na malú Renesmee.
  2. Je to už posledný film z tejto série a konečne sa skončí tento TWILIGHT ošiaľ.

Nič v zlom, ja som Twilight ako knižnú sériu, aj filmy zbožňovala. Dokonca, keby nie je Twilightu, teraz by som tu nepísala tento príspevok a nemala by som túto vášeň v čítaní YA a Fantasy, ale už toho bolo naozaj moc a treba to ukončiť.

A čo vy, ako ste na tom z Twilight ošiaľom? Pôjdete do kina na film?

Tu máte malú ochutnávku v podobe skvelého traileru.
Dúfam, že ten film bude aspoň spolovice taký dobrý, ako trailer. Veľa krát sa totiž stáva, že trailer je to jediné dobré z celého filmu.

Mimochodom, premiéra bude 15.11.2012 v SK aj CZ.

3 komentáre:

  1. strašne sa teším 8)
    ale myslím si, že treba dať priestor iným sériám, čo budú 8) Veľa sa ich teraz chystá, ktovie, ktorá spôsobí taký ošial ako Twilight alebo Harry Potter 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Do kina samozdřejmě na film půjdu a celkem se i těším :) ... Jsem celkem zvědavá jak to skončí (knihy jsem nečetla), i když mi kamarádka celkem dost prozradila.. :/ :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Škoda, že si knihy nečítala. Knihy sú určite omnoho lepšie ako film. Pravdu povediac, filmy pozerám len preto, lebo som čítala knihy, inak neviem, či by som to po druhom filme nevzdala :(
    Určite si to skús aj prečítať.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...