januára 30, 2013

Zábavná krížovka alias ...

KNÍžovka
!!! Pre funkčnosť krížovky sme museli zadávať správne slová bez interpunkčných znamienok, takže aj vás poprosím zadávať ich rovnako, t.z. bez mäkčeňov a dĺžňov. Kliknite šípkou na ktorékoľvek políčko a v tabuľke pod krížovkou sa vám zobrazí priestor pre vpisovanie odpovedí.

 

KNÍžovka

madzgy

This interactive crossword puzzle requires JavaScript and any recent web browser, including Windows Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, or Apple Safari. If you have disabled web page scripting, please re-enable it and refresh the page. If this web page is saved on your computer, you may need to click the yellow Information Bar at the top or bottom of the page to allow the puzzle to load.
--> --> -->
-->

6 komentárov:

  1. super krížovka, dobre som sa zabavila :D len máte chybu pri odpovedi na otázku ohľadom toho mesta, v ktorom žije Georgina Kincaidová a to Patchovo pravé meno...ako to povedať, aby som to neprezradila? tretie písmeno je myslím chyba :D ale inak dúfam, že takéto krížovky sa tu ešte objavia =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme... hej hej, za to Patchovo meno sa ospravedlňujem, len to mesto mi nejde do hlavy, kde je chyba?? Veď napísať to môžeš, krížovka nie je súťažná, tak myslím, že to nikomu vadiť nebude, zvlášť ak tam je chyba :(

      Odstrániť
    2. ukazuje to 2 "l"-ká namiesto 2 "t" =)
      pri tom Patchovi si asi myslela na Adriana :P :)

      Odstrániť
  2. Pekné 8) veľa som nevedela ale, takže google pomáhal 8D a potom som zistila že tam je také že SOLVE 8D ale nakoniec som na vela došla 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. bola to zábava :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I am truly glad tο геad this weblog posts which
    сarries lоts of valuable information, thаnks fοr providing theѕe datа.
    My web page - loans for bad credit

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...