februára 25, 2013

Hádaj kto som!...2. kolo


A je tu  pondelok a keďže sme vám na dnes sľúbili 2. kolo súťaže, tak tu ho máte.

Toto kolo už bude trocha ťažšie ako predchádzajúce, tak si najprv dobre premyslite, kto to môže byť a hlavne, pozorne prečítajte text a až potom napíšte vaše odpovede. 

Tí, ktorí sú stále v súťaži o knižnú výhru už boli informovaní mailom, ale aby ste aj vy vedeli o koho sa jedná a že sa to dá uhádnuť, tu sú mená všetkých, čo odpovedali správne.

Aneta M.   Hexe077   Miriam K.   7Gabrielle7    Freckles   Ivana V.   Lenka S.

Ak sa vaše meno nenachádza na zozname vyššie, nezúfajte. Na budúce to bude určite lepšie a zatiaľ si môžete otestovať svoje vedomosti a vyplniť si dlhú chvíľku v našom 2. kole. Aj keď to pre vás nebude už súťažné, neznamená to, že sa nemôžete zapojiť. Nikdy neviete, či sa zrovna na vás neusmeje šťastie a náhodou niečo nevyhráte ;)

Správne odpovede 1. kola zverejníme čoskoro, :D aby ste si mohli pozrieť, kde vás vaše vedomosti zradili alebo, ktoré knihy si treba ešte prečítať.

4 komentáre:

  1. Gratulujem 8) Ja som bola vo viac ako polovici stratená 8D Ale z 2. kola neviem len 1., takže som na seba čiastočne hrdá 8P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ťažko sa dá vyhovieť každému. Nie všetci sme čítali rovnaké knihy, ale väčšinou sme sa snažili dávať z notoricky známych sérií a hlavne takých, čo boli vydané u nás alebo v CZ. 1. prvé kolo malo byť najľahšie, lebo tam boli stále omieľané postavy a aj tak, to nie každý vedel. :D Teraz sme zvedavé ako sa popasujú všetci v 2. kole :D Keby napíšeš jednotku mala by si to všetko správne. ;) Škoda :)

      Odstrániť
  2. tazsieM mne osobne to pride ovela lahsie ako prve kolko, prve tri som vedela uplne hned :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, je to individuálne. Nám osobne prišlo ľahšie to prvé, preto sme to aj tak dali, ale vidíš. Nie si prvá ktorá vravela, že je toto ľahšie.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...