októbra 11, 2013

Niečo o mne alebo Liebster award tag

Netuším kde sa tento tag vzal a kto ho vymyslel a predsa si ma našiel. Prihlásila ma doň Lucinda ktorá mi tým pekne zavarila :D Nemám čas ani na vlastné projekty ale rozhodla som sa že do toho pôjdem. Veľmi ma potešilo že si na mňa niekto ešte spomenul aj keď som o sebe už dlhšiu dobu nedala vedieť a blog dosť flákam. Takže jej za to pekne ďakujem a terááááz......poďme na to!

O čo tu ide?
 Pravidla: - Povedzte o sebe 10 vecí - Odpovedzte na 10 otázok blogerky, ktorá vás nominovala - Vymyslite 10 otázok pre tých, ktorých budete nominovať - Nominujte 5 blogerov, ktorí majú menej než 200 pravidelných čitateľov - Informujte blogerov o tom, že ste ich nominovali

10 vecí o mne:
  1.  mám rada zvieratá a najmä svojho psa
  2.  nemám rada paródie a americké komédie
  3.  som závislá na cukríkoch Skittles
  4.  rada sa chodím zabávať s priateľmi
  5.  nenávidím umývanie riadu
  6.  dávno nie som násťročná, ale stále sa tak cítim
  7.  rada pozerám rozprávky
  8.  nikdy by som si nenechala ostrihať vlasy na krátko
  9.  strašne sa bojím netopierov
  10.  a samozrejme, milujem knihy
Moje odpovede:
  • Co bys chtěla v blogové karieře všechno dokázat? Zatiaľ som spokojná tak ako to je. S Anndy sme blog založili hlavne preto, aby sme sa tu mohli podeliť o niečo, čo nás strašne baví a ani vo sne by nás nenapadlo, že budeme spolupracovať s vydavateľstvami a že budeme mať toľko skvelých fanúšikov. Takže, už teraz sme dokázali viac než sme čakali. ;)
  • Jaké to bylo, když jsi začínala blogovat? SUPER! Keď sa na blogu objavil nový koment, bola som celá bez seba a to nehovorím, keď prišli prvé spolupráce. Tiež som spoznala aj  veľa nových ľudí a niektorých som si naozaj obľúbila.
  • S kterým nakladatelstvím jsi jako první navázala spolupráci? To viem presne. Bol to Fragment. :)
  • Jaký film podle knížní předlohy máš nejraději? Určite sú to tie klasiky ako Jana Eyrová alebo Pýcha a predsudok, ale čo sa týka tých novších, Harry Potter a Hry o život.
  • Co si myslíš o povinné četbě? Schvaľujem. Škoda len, že keď som chodila do školy knihy mi nič nehovorili. Ale ja si to teraz vynahrádzam.
  • Jaký knížní žanr máš nejraději? Začínala som pri fantasy a YA, ale teraz sa snažím čítať aj ostatné žánre.
  • Kolik máš doma celkem knížek? To si nedovolím odhadnúť, ale je ich veľa. Veľmi veľa.
  • Kterou knížku by sis chtěla přečíst, ale nikdy na to není čas? Už strašne dlho sa chystám na knihu Meno vetra. Určite je skvelá a viem, že by ma bavila, ale neviem si na ňu nájsť čas.
  • Díky které knížce nebo knížní sérii si začela víc číst? Ako veľa iných, aj mňa dostal Twilight. Najprv som videla film a hneď som si musela prečítať knihy, a potom sa to už viezlo.
  • Jaká je tvoje oblíbená hlavní hrdinka? Ťažko povedať. Keby sa opýtaš ktorá nie je, je to ľahšie. Ale, tak nejak mi prirástla k srdcu Rose Hathaway, Gwendolyn Shepard alebo Sophie Mercerová. Dievčatá s dobrým zmyslom pre humor.     

Otázky:
  1. Ktorú knižnú postavu by si chcel/a stretnúť? 
  2. Páčia sa ti filmové spracovania kníh?
  3. Ktorá kniha ťa najviac dojala?
  4. Kedy najradšej čítaš?
  5. Aká kniha ťa nebavila až tak, že si ju nedokázal/a dočítať?
  6. Čítal/a si nejakú knihu už viac ako 3x? Aká to bola?
  7. V akom jazyku čítaš najradšej?
  8. Akú najčudnejšiu knihu si už prečítal/a?
  9. Akú knihu by si si nikdy nechcel/a prečítať?
  10. Akú knihu by si každému doporučil/a prečítať?
Nominovala som: 
Stormy
Moonlight
Kristie
Knižné nebo
A ktokoľvek, kto má chuť sa zapojiť. ;)

5 komentárov:

  1. Není zač jsem ráda, že ses zapojila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Meno vetra knihe sa nejako stále vyhýbam 8D neviem či by ma bavila.

    S Twilightom to mám rovnako 8D Ja som predtým čítala aj HP aj sériu 7 kráľovstiev, Eon a iné, ale aktívne, skoro každý týždeň novú knihu som začala čítať až po Twilighte a založení blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som čítala aj pred Twilightom. HP samozrejme a niektoré z povinnej literatúry, ale žeby som sama vyhľadávala knihy, tak to nie...to sa spustilo až potom.

      Odstrániť
  3. Moc děkuji za nominaci! :) Jen škoda, že jsem si toho nevšimla, když jsem sepisovala článek k nominaci první. :D Ale nevadí, zítra článek doplním o odpovědi na tvé otázky. :)
    Mimochodem - Jméno větru je vážně dobrá knížka. :D Já sama jsem sice od začátku školního roku zaseknutá v půlce, protože jsem na ni neměla čas, ale to, co jsem přečetla, se mi fakt moc líbí. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už som sa odhodlala a dala som si záväzok že to do konca roka musím nejako stihnúť...Čím ďalej som na to viac zvedavá. Hovorím o knihe Meno vetra :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...