júna 20, 2014

Mr. Perfect 2014 - POZNÁME VÍŤAZOV

Príde mi to ako včera, keď sme sa s Maťou dohadovali, či sa do toho vôbec pustíme, a teraz už je po tom. Skoro dva mesiace trvalo, kým sme spoločne našli Mr. Perfect. 
Vo veľa prípadoch sa názory rozchádzali, mnoho duelov bolo krutých a nedalo sa vybrať, iné boli zas ľahké. Záležalo na vkuse.
Posledný duel bol asi najdramatickejší. Adrian Ivashkov a Will Herondale. Raz viedol jeden, potom druhý a stále sa to menilo. Do poslednej chvíle to nebolo jednoznačné. Nakoniec, len o 8 hlasov vyhral a získava titul Mr. Perfect 2014...

WILL HERONDALE
"Pozri sa na neho. Tvár zlého anjela a oči ako nočná obloha v pekle. Je veľmi pekný, a to sa upírom páči. Nemôžem povedať, že by som bol iný." Magnus sa usmial. "Čierne vlasy a modré oči sú moja obľúbená kombinácia."
Ja som spokojná, ale to by som bola aj keby vyhrá Adrian :) A čo vy, ako ste spokojní s výsledkom?

Samozrejme, tento projekt nebol len o sexi, mužských knižných hrdinoch a hľadaní, ktorý z nich je ten najúžasnejší, ale vo veľkej miere aj o vás všetkých, bez ktorých by tento projekt nemal význam.
"Som dramatický," odvetil Will. "Keby som nebol Tieňolovec, čakala by ma budúcnosť herca. Nepochybujem, že by ma vychvaľovali do nebies."
Pred každým novým kolom sme si pre vás prichystali súťaž, do ktorej sa mohol zapojiť každý. Súťaže boli celkovo 4, ale rozhodli sme sa odmeniť 5 z vás. Druhá, kreatívna úloha, bola podľa nás najnáročnejšia. Ako na čas, tak aj na realizáciu. Prišlo nám až 18 príspevkov čo je naozaj skvelé. Takáto účasť by ma ani vo sne nenapadla. Väčšinou poviedky, ale našlo sa tam aj pár obrázkov. Všetko to boli vydarené diela a vybrať len jedného by bolo nefér a hlavne absolútne nemožné :) A tak sme sa rozhodli, že jedného výhercu vyberiem ja a jedného Maťa.

K súťaži patrí výherca a k výhercovi zasa odmena. Už vieme, že výhercov bude 5 a to len vďaka úžasným výhram, ktoré nám do súťaže venovalo vydavateľstvo SLOVART. A nebudú to len hocaké ceny, ale naozaj skvelé knihy a z toho 2 horúce novinky.

Slovartu veľmi pekne ďakujem za štedré dary a verím, že z výhry ich hrdinu mali radosť :) Mohli ste si všimnúť, že už semifinále ovládli slovarťácky chlapci :)

Nechcem už zdržovať, lebo aj tak vás najviac zaujíma kto vyhral, tak poďme odmeňovať.

Pred prvým duelom sme dali súťaž Tipni si víťaza a vy ste mali určiť, z ktorej skupiny bude víťaz. Ak ste tipovali skupinu 6, máte možnosť vyhrať.
A víťazom je .... JAHULA 

2. súťaž bola kreatívna. Tam sme chceli, aby ste nám opísali, ako by ste strávili čas s niektorým z hrdinov, ktorí ešte ostali. Každá z nás vybrala jedného šťastlivca.
Mňa zaujala poviedka od BARBORY SOĽANOVEJ, ktorá napísala o Willovi a Percym
Maťa vybrala MONIKU Ď.

3. súťaž bola vedomostná. Vyhrať mohol ten, kto odpovedal na všetky otázky správne.
A tým je...SIMA

4. a posledná súťaž bola opäť kreatívna, ale už nie tak úspešná ako predošlá. Rozhodovanie v tomto prípade nebolo až také náročné, pretože sme vyberali len medzi dvoma. A víťazkou tohto duelu sa stala... JOSIE

Výhercov v kreatívnych súťažiach sme vyberali my dve, na základe toho, ako sa nám páčili. Ostatné dve sme vyberali náhodným výberom pomocou random.org. Všetkých výhercov budeme informovať na e-mailovú adresu ktorú si určili vo formulári. Ak nám do 48 hodín od odoslania mailu neodpovedia, vyberieme iného výhercu.

Všetkým výhercom srdečne gratulujem :)

7 komentárov:

  1. Áááá :D ďakujem krásne! :) Strašne ste ma potešili!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemáš za čo ;) Zaslúžila si si to. Na tvojej poviedke som sa dobre pobavila :)

      Odstrániť
    2. Ešte raz ďakujem! :) To je prvá súťaž ktorú som nevyhrala šťastím.

      Odstrániť
    3. Mohli by ste mi tú poviedku poslať, som fakt zvedavá o čom by to mohlo byť :D

      Odstrániť
    4. Ahoj, prepáč že až tak neskoro, ale mala som teraz menšiu pauzu, ale už som späť :D Poviedku si môžeš prečítať na odkaze nižšie. :D
      http://madzgy.blogspot.sk/2011/12/poviedka-2.html

      Odstrániť
  2. Gratulujem 8) Skvelý projekt 8)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...