júna 07, 2014

Mr. Perfect 3. kolo - Agustus Waters vs. Tobias Eaton


Už máme tretie kolo a to znamená, že nás čaká už len pár duelov a poznáme víťaza. Druhé kolo sa nám skončilo a spoznali sme osem finalistov a víťazov z každej skupiny. Už to začína byť naozaj zaujímavé ;)

Dnes na vaše hlasy čakajú Agustus Waters a Tobias Eaton. Augustus teraz valcuje kiná a dievčenské srdcia ale nie je tomu tak dávno kedy valcoval Tobias. Som zvedavá ktorý ovládne tento duel ;)

Na druhom blogu u Mati, vás nečaká o nič ľahší duel. Tam sa budete musieť rozhodnúť medzi Etiennom a Adrianom Ivashkovom. V týchto chvíľach som rada, že o tom nemusím rozhodovať sama :)


Samozrejme, aj dnes prinášame ukážky od našich šikovných čitateliek, ktoré nám poslali svoje výtvory do súťaže.
UKÁŽKY NIŽŠIE

BETH
Prvá výprava
Konečne idem na moju prvú výpravu. A dokonca som schytala dokonalého Iana. Máme ísť na farmu, kde bývajú naši spojenci, Duše. Pripravovali sme sa na cestu polhodinu a keď som bola pripravená, nastúpila som do džípu spolu s Ianom a vyrazili sme. Zo začiatku som bola veľmi ticho, pretože Ian sa stal minulý týždeň vdovcom a stále trúchlil za Vandou. Po chvíli prerušil naše trápne ticho: ,,Vzrušená? Vraj je to tvoja prvá výprava," pozrel sa na mňa tými jeho krásnymi očami. Prikývla som a zahľadela som sa cez okno. O "vyššiu" konverzáciu sme sa už nepokúšali. Celkom mi to vyhovovalo, ale po chvíli som sa prichytila, že na Iana stále hľadím. Tiež sa na mňa pozrel a zasmial sa. Vnímala som to ako dobrý signál a tak som znova pokúsila o rozhovor: ,,Nie sú tu nejaké CD-čka? Je tu ticho a taký punk alebo rock by som teda brala, " začala som sa prehrabávať v palube a na moje prekvapenie, som našla CD skupiny ACDC. Pustila som ho a potichu som si začala pospevovať. Ian sa ku mne pridal a kvílili sme spolu hodnú chvíľu. ,,Nevedel som, že takýto druh hudby sa ti páči. Dobrý vkus! ," zapýrila som sa. Už sme išli šesť hodín a začalo sa mi vyzivovať a Ian pomaly zaspával. ,,Mali by sme si dať pauzu! Ideme po tejto cestičke veľmi dlho a pochybujem, že Dušiam to nepríde podozrivé, " očkami som na neho mrkla a on rezignovane vzdychol: ,,Dobre, vyhrala si! Za chvíľu tu budú krovia, kde môžeme skryť naše auto. " Nepýtala som a odkiaľ to vie, ale mal pravdu. Boli tam. Vypol motor, vyšli sme von a lístím, vetvičkami sme zamaskovali džíp. Potom otvoril kufor, kde sme si pokojne ľahli. Po čase začínala byť zima a inštinktívne si ma Ian pritiahol k sebe. Privinula som sa k nemu a šepkal mi do ucha: ,,Dúfa, že ti to veľmi nevadí, ale je tu pekelná zima!, " zasmial sa a ja som sa k nemu otočila tvárou. Žiarili mu oči a prekrásne voňal po korení. Začali sme sa rozprávať a popri tom ma hladil po vlasoch. Začali sa mi zatvárať oči a Ian si to očividne všimol. ,,Chce sa ti spať, čo? A veru už by sme mali, " usmial sa, ,,tak teda dobrú noc a krásne sny. " Pobozkal ma. Nevydržala som a začala som ho náruživo bozkávať. Boli to moje prvé bozky, takže som nevedela čo mám robiť. Avšak Ianovi to vôbec nevadilo. ,,Tak teda dobrú noc, " pošepla som mu. Pritisol mi prst na ústa a dal mi láskyplnú pusu na čelo. Zaspala som mu v náručí, pekne v teple. Sníval sami krásny sen. Bol v ňom Ian v čiernej košeli a stál nad útesom. Podával mi ruku a ja som k nemu podišla. Začal mi niečo naznačovať a sen sa pomaly rozplýval za zvuku hudby, ktorá vychádzala z rádia.
Otvorila som oči, posadila som sa a videla som kaluž krvi. Ležal v nej Ian s neprítomným pohľadom upretým na strop džípu. Zvrieskla som, otočila som sa a predo mnou čupel muž so zbraňou v ruke: ,,Posledné slová? " Zatvorila som oči a potom som už len videla ten nádherný Ianov úsmev.


***

FOXY
Všetci
„Čo to robíš?“ zahučím, keď jeden z nich vystúpi z radu.
„Prepáč,“ Augustus urobí chabý krok späť. „Bolí ma drevená noha z toho státia.“ Zaškerí sa.
„Patch!“
„Áno?“
„Využi tie svoje krídla a prenes tuto kapitána beznohého niekam do kresla!“ mávnem rukou a otočím sa späť dopredu. Pochodujem tam a späť pozdĺž celého radu nahých hrudí. Zastavím na konci, kde sa vyníma Will Herondale. Na hlavne má cylinder, chudú obnaženú hruď plnú rún a šľachovitých svalov, za ním je na zemi pohodená vesta a košeľa. „Krok vpred!“ nariadim. „Ú, aký boss a žena, to bude ešte zaujímavé,“ skomentuje, no poslúchne.
Vraciam sa späť. Patchovo a Gusovo miesto je voľné. Zastavím pred Adrianom Ivashkovom, ktorý mi nevenuje pozornosť, pretože pohľad svojich smaragdových očí upiera na Dimitria o jedno miesto ďalej. Prepichujú sa zrakom a ja len krútim hlavou. Urobím jeden krok a ocitnem sa pred Tobiasom, ktorý tamtých dvoch rozdeľuje. „Ty, bojovník, dávaj na tých dvoch pozor,“ perom ukážem na Dimitria a Adriana. Tobias prikývne a ja všetkých troch vyzvem, aby vystúpili dopredu.
Prechádzam ďalej. Noah Shaw, Percy Jackson, Ian O´Shea, Archer, Etienne St. Claire, Adam, Alex Barrington... Niektrých z nich poznám, o iných som v živote nepočula. Premeriavam si každého jedného a nebudeme si klamať, je jasné, že môj pohľad je väčšinou upretý od krku nižšie. S priblblým úsmevom zastavím na potetovanom, svalnatom tele. Dvihnem zrak do tváre Travisa Maddoxa a môj priblblý úsmev sa zväčší. „Travis,“ kývnem hlavou na pozdrav. Svalovec mi venuje nadržaný úsmev a mne je hneď jasné, že je spitý pod boží obraz. Skôr než stihnem ustúpiť sa jeho mohutné ruky obmotajú okolo môjho pásu a jeho pery prikryjú tie moje. Jazykom mi okamžite vojde do úst a skúma mi ním mandle. Bozkáva skvelo, ale cítim z neho Jima Beama, preto sa odtiahnem. „Kokos, len na mňa dýchneš a cítim sa opito.“ Pokrútim hlavou. „Krok vpred!“
Opäť dôjdem na koniec radu a otočím sa, aby som videla všetkých. Patch akurát doletí na svoje miesto a stiahne krídla. Uprie svoje tajomné oči na mňa a obdarí má rovnako tajomným úsmevom. „Fajn, predstúp aj ty.“ Kývnem naňho. Patch tak urobí a ja si spokojne prezriem môj výber. „Všetci, ktorí stojíte vzadu...“ odmlčím sa na chvíľu a otočím sa na Augustusa sediaceho ďaleko za mnou v kresle, „a sedíte za mnou ste nepostúpili. Môžete ísť.“
Po chvíli odídu všetci okrem môjho výberu. Na tvári sa mi objaví gigantický úsmev a oči ako mi priťahujú ich obnažené hrude. „A teraz mám taký pocit, že ďalšie kolo nebude. Všetci prijmite moju ružu a ide sa do postele.“ Oči sa mi zalesknú túžbou, keď ich všetkých vediem ku čiernym dvojkrídlovým dverám.
„A to ako všetci naraz?“ opýta sa Tobias.
„Nebodaj sa bojíš?“ vyzýva ho Travis.
Otvorím dvere a vojdem prvá. Usadím sa na posteľ. Ostatným pokyniem, aby sa postavili predo mňa. „Fajn, takže ja si pospím a vy ostatní môžete podpisovať moje knihy. Nezabudnite, že tam,“ ukážem na stôl, „máte aj vzor môjho podpisu. Veľa šťastia, snáď to do rána stihnete, ja a Jamie Bower ideme na autogramiádu, tak aby to bolo hotové. Och a tiež je tam na zoznam všetkých knižných blogeriek, ktorým máte poslať spolu s mojou podpísanou knihou aj fotky vašich dokonalých tiel. Dobrú noc.“
Položím hlavu na vankúš, keď si uvedomím, že to nie je všetko. „Adrian?“
„No?“ ozve sa jeho prefajčený hlas.

„Ty máš inú prácu. Tu si ľahni ku mne a rob mi pekné sny.“


10 komentárov:

  1. Koho mam vybrat? :( jeden z najhorsich duelov

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nechcem byť zlá, ale myslím, že budú ešte aj horšie. ;)

      Odstrániť
  2. no tak teda TOTO! víš, tohle je přímo vražedný duel! koho to pro všechno na světě napadlo, dát zrovna tyto dva proti sobě! ÁÁÁÁ! teď si asi budu muset napsat u obou seznam pro a proti :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Myslím, že ani kombinácia s Willom alebo Adrianom, by nebola o nič lepšia. Čo už, víťaz môže byť len jeden. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no, pro mě by to bylo lepší, protože jsem VA nečetla :D

      Odstrániť
    2. Fáááákt? Tak to by si mala čo najskôr napraviť. Adrian je božský ;)

      Odstrániť
  4. Jednoznačne Tobias. Augustus ma neuchvatil :( :D jej moja poviedka :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Augustus bol fajn, ale predsa len, Tobias je poriadný mužský :)

      Odstrániť
  5. Tak tu mi je naozaj jedno, kto vyhrá. :D Asi ostáva iba taktizovať. :D
    Tá druhá ukážka je úplne pecková! Strašne sa mi páči ten nápad. Zatiaľ jeden z tých najoriginálnejších. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Baby boli šikovné a napísali úžasné poviedky.
      Ja sa viac prikláňam k Tobiasovi ,ale zas je mi jedno či postúpi, lebo aj tak mám vytipovaného úplne iného Mr. Perfect ;)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...