júna 14, 2014

Mr. Perfect 4. kolo - Alexander Barrington vs. Adrian Ivashkov


Už sme len krôčik od finále. Neskutočne to ubehlo, čo poviete?

Ostali nám už len posledný štyria fešáci a neviem ako vy, ale pre mňa sú všetci Mr. Perfect a ani v jednom duely sa neviem rozhodnúť bez toho, aby mi nepukalo srdce.

Nie každý pozná všetkých protagonistov, preto sme poprosili štyroch z vás, aby nám k nim napísali stručnú charakteristiku a navnadili ostatných, aby hlasovali práve za toho ich favorita. Nanešťastie, zo sľúbených štyroch príspevkov, nám prišli len dva. Čo už, aspoň je vidno, kto sú vaši miláčikovia. 
Samozrejme, tieto dve dievčatá nevyjdu bez odmeny. Za to, že sa zapojili takto aktívne, jednu z nich odmeníme knižnou výhrou ;) Takže, nech sa páči, tu sú...


ALEXANDER 


ADRIAN
Adrian Ivashkov je člen jednej z dvanástich kráľovských rodín. Jeho živlom je éter. Nikto od neho nič nečaká, väčšinu svojho života strávil flákaním, pitím či fajčením. Život len tak prepláva. Vie byť arogantný a jeho hlášky bývajú "mierne" sarkastické. Napriek tomu má svoju citlivú a nežnú stránku - pre tých, ktorých miluje, by urobil čokoľvek. Okrem toho vôbec nie je taký, ako sa na prvý pohľad zdá. Má obrovské osobné kúzlo, šarm a charizmu, ktoré proste zariadia, že si ho nejde nezamilovať. Zatieni aj Dimitriho. Skôr či neskôr si získa srdce každej. Ja osobne ho považujem za jedného z najlepších mužských hrdinov vôbec.

Na druhom blogu u Mati, vás tiež čaká krutý súboj dvoch velikánov, Tobias a Will.

4 komentáre:

  1. Och. :3 Adrian má prozatím přes 70%. To by mohl dát jako. Prosím! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že ten to má už isté :D Adriana zbožňujem, ale Alexander je tiež môj miláčik. Škoda len, že prehráva o tak veľa hlasov. Takúto prehru si nezaslúži :/ Pre mňa najhorší duel zatiaľ. Druhý bude, ak sa vo finále stretnú Adrian s Willom.

      Odstrániť
  2. Tak toto je neuveriteľne krutý súboj...Ked ja ich ľúbim oboch ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niečo mi hovor, ale u mňa nakoniec zvíťazil Alexander. Ja už radšej tých chlapov, než chlapcov ;) I keď, Adrian by stál tiež za hriech :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...