decembra 29, 2011

Záblesk - Alexandra Adornetto

3. diel
Nebo
Anotácia:


2. diel
Záhrobie
AnotáciaBethany sa pomaly spamätáva z vyčíňania mocného démona Jaka Thorna. Život v mestečku Venus Cove sa vracia do starých koľají. Nikto netuší, že Jake pripravuje pomstu štýle – na Dušičky, v deň, keď sa stretáva svet mŕtvych so svetom živých, využije príležitosť a Bethany unesie do záhrobia. Milosrdný anjel však vo svete číreho zla nemôže žiť večne a je iba otázkou času, kedy dôjde k rozhodujúcemu stretnutiu medzi pekelnými a nebeskými mocnosťami. Svet stojí na pokraji apokalypsy. Ktorá strana prejaví viac odvahy v rozhodujúcich okamihoch? Nepohltia pekelné plamene nakoniec aj tú najčistejšiu lásku? Xavier, Gabriel a Ivy sú rozhodnutí nájsť Bethany, no pekelné brány sa neotvoria pred hocikým. Pomocnú ruku musí podať aj najmocnejší archanjel Michal.

1. diel
Záblesk
Anotácia: Hoci sa v ospalom mestečku Venus Cove nikdy nič zvláštne nedeje, práve sem sú vyslaní traja anjeli – bojovník Gabriel, liečiteľka Ivy a neskúsená Bethany –, aby plnili svoje poslanie na Zemi a postavili sa proti silnejúcim temným silám. Bethany je z trojice anjelov najmladšia a viac než silám Zla musí čeliť volaniu vlastného srdca, ktoré ju priťahuje k mladíkovi Xavierovi. Láska anjela k pozemskému chlapcovi však porušuje všetky zákony neba a ani nebesá nie sú nekonečne trpezlivé. Navyše sa v mestečku nečakane zjavuje tajomný študent a každému pripomenie,
že nadprirodzené sily nebývajú len láskavé a dobrotivé...


Recenzia: Dočítala som Záblesk a musím povedať, že kniha bola bezpochyby jedinečná! Bohužiaľ ale svojou nudnosťou. Nikdy sa mi nestalo, aby som v knihe preskakovala stránky bez toho, aby som ich čítala a tu to inak ani nešlo. Kniha mala byť o hlavnej hrdinke Bethany, ktorá je anjel. Ak sú anjeli ako Bethany potom sa nedivím, že je na svete toľko zla a nespravodlivosti.
Je zbytočné aby som ja písala nejakú recenziu. Na Bux4U.sk napísala recenziu sue a ja sa s ňou do bodky stotožňujem. Ak máte záujem si ju prečítať nájdete ju TU.


Moje hodnotenie:


Munkiki

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...