marca 09, 2012

Spoločná fantasy poviedka


Pomaly sa nám to už blíži. Mám pre vás pár záväzných informácií ohľadne Spoločnej fantasy poviedky.
V prvom rade vám chcem povedať ako skončila anketa a akú nadprirodzenú bytosť ste si vybrali. Bolo to vážne tesné a len o jeden bod nad čarodejnicou vyhrala démonka. Démonka je teda našou prvou postavou.

Teraz ste asi zvedaví, kto bude hlavným hrdinom však? Sľubovali sme vám netradičný pár a tým, že ste si vybrali démonku, ste nám to moc neuľahčili :D Nakoniec sme sa však s dievčatami dohodli, že hlavným hrdinom bude Čarodejník. Z dvoch dôvodov: čarodejník je tvárna postava a dá sa zakomponovať do väčšiny príbehov a na rôzne spôsoby a druhý, tak moc ste bojovali za čarodejnicu, že sme vám to splnili aspoň takto.

A to ešte nie je všetko. Chceli by sme vás trošku nasmerovať, aké by postavy na začiatku mali byť. Ja si pod slovom démon predstavím niečo zle. Nech vás to ale nemýli, naša démonka bude dobrá. Ale je len na vás, či aj dobrou ostane. To platí aj o čarodejníkovi. Ten však bude na pochybách, či je na strane dobra a či zla. Začneme pri tom, že bude na začiatku zlý a protivný a tiež je už len na vás, akým smerom sa bude uberať.

Na záver ešte pár info ohľadne prihlásenie a kedy začneme.
Prihlasovať sa môžete do 20.3. Upozorňujem, že prihlásenie bude už záväzné! Prihlásiť sa môžete tu u nás alebo u Sue. My potom 20. spravíme rozvrh pre všetkých čo sa prihlásia a dáme vám včas vedieť, kto bude kedy písať. A teraz ten najdôležitejší dátum na ktorý už netrpezlivo čakáte. Poviedku začneme písať už 25.3.
Tešíte sa? Ja určite :)
Všetci čo ste sa ešte neprehlásili tak rýchlo aby ste to nepremeškali.

Dúfam že som na nič nezabudla :-)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...