mája 09, 2012

Párty k vydaniu knihy City of Lost Souls v USA


Včera večer sa v Naperville konala párty k zahájeniu City of Lost Souls na knižné trhy. Fanúšikovia mali možnosť stretnúť sa so samotnou autorkou, odniesť si so sebou domov vytúžený piaty diel série The Mortal Instruments aj s podpisom a vyspovedať Cassandru otázkami o knihe, sérii a v neposlednom rade aj o pripravovanom filmovom spracovaní.
Z fotiek nižšie môžete vidieť, že ich bolo veľa a určite tam panovala neskutočná atmosféra, takže im môžeme iba v tichosti závidieť a dúfať, že sa nejakým nemožným kozmickým nedopatrením raz stane, že Cassandra zablúdi aj na Slovensko alebo do Čiech (ha-ha-ha).

Čo sa týka otázok a odpovedí, dozvedeli sme sa, že v CoLS jedna z hlavných postáv umrie. Keď sa autorky pýtali, či sa nebála zabiť jednu zo svojich postáv, povedala, že nie, len bola z toho smutná, ale niekedy je to nutné pre príbeh, aby sa pohol ďalej. Snaží sa urobiť pre sériu to najlepšie, aby boli fanúšikovia spokojní.
Na otázku – čo sa bude diať v City of Heavenly Fire? - odpovedala – to, čo koniec CoLS sľubuje.
Niektorí sa chceli dozvedieť, či príde na nejaké to dobrodružstvo medzi Jaceom a Simonom (ako to bolo v CoFA), ale Jace bude mať, podľa všetkého, kopu iných vecí na práci.
V súčasnosti je podľa Children’s Choice Book Award najobľúbenejšou knihou roka pre dospievajúcich Clockwork Prince. A Cassandra povedala, že nebyť takých úžasných fanúšikov, pravdepodobne by skončila ako veterinárka alebo panička s mačkami.
Takisto dala radu začínajúcim pisateľom, že je dôležité, aby písali každý deň, nech je to čokoľvek, len treba neustále písať.
Ten najväčší záujem fanúšikov patril samozrejme pripravovanému filmu City of Bones. Cassandra prezradila iba toľko, že v zákulisí je kasting v plnom prúde a najväčší poplach prepukne v auguste, keď sa začne natáčať.     


 


Myslím, že s prečítaním tejto knihy počkám ešte tak trištvrte roka, aby sa mi skrátilo to čakanie na záverečný diel...  (no, a s týmto chabým pokusom o vtip sa aj lúčim...)


- Anndy -  

BTW...máme už aj oficiálny dátum vydania Clockwork Princess - 19.03.2013 :D (haha, to je dátum narodenia mojej mami. Poviem jej, že budúci rok budú jej narodeniny výnimočné...)

1 komentár:

  1. Oh, kiežby raz prišla aj tu.:(
    Niekto umrie? Aaaa, neviem, či pokračovať v čítaní.:D Plus to čakanie.:/:P
    Oukaj, 19. bude najdôležitejší marcový deň... ever.:DD

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...