apríla 14, 2016

MESAČNÁ oneskorená CHVASTAČKA :)

Vymyslela Judit
Ahoj lumpíci, po dlhšej dobe sa opäť ozývam a prichádzam sa pochváliť s mojimi novými prírastkami za mesiac marec. Viem, je to trochu neskoro, ale lepšie ako vôbec, no nie? Nech sa páči, to sú moje zlatíčka a malé prekvapenie nakoniec.

Nie je ich veľa, ale o to viac ma tešia. Sú to naozaj kúsky, ktoré som už dlhšie zháňala a mám z nich neskutočnú radosť.
Ako prvú môžete vidieť bucľatú, vyše 800 stranovú krásku, Vážka v jantaru. Je to druhé pokračovanie fenomenálnej Cudzinky. Kniha je už dávno vypredaná, takže zohnať ju nebolo vôbec ľahké. Našťastie sa mi to vďaka knižným bazárom podarilo. Je pravda, že sa chystá druhé vydanie knihy, ale čakať až do septembra by som nevydržala. Taktiež, som mala v úmysle sa do knihy pustiť než začne druhá séria seriálu Outlander, ktorý je inšpirovaný práve Vážkou v jantaru. Vzhľadom na hrúbku knihy som ju ešte nestihla prečítať celú, ale čo to som už zvládla, takže mi to pekne vyšlo a so seriálom sa akurát dopĺňam.
Ďalšie dve knihy určite netreba predstavovať. Meno vetra a Strach múdreho muža. Opäť dve dobre stavané krásky. Čo ja som sa nazháňala Meno vetra, to by ste neverili. Beznádejné vypredané a žiadna ponuka na bazároch. Veľmi som knihu chcela a keď som to náhodou zbadala v jednej ponuke neváhala som. Pani/slečna mi to ponúkla za skvelú cenu aj s druhým dielom, čo sa nedalo odmietnuť. A konečne ich mám doma. Teraz už len nájsť čas a prečítať si ich.
Poslednú knihu, ktorú som si v marci kúpila, bol druhý diel Serafíny. Opäť sa mi pošťastila výhodná kúpa v jednom kníhkupectve. Bola so zľavou kvôli pár natrhnutým stranám. Ani to nie je poriadne vidieť a mala som ju za polovicu. Nekúpila som si ju však iba kvôli zľave. Knihu som chcela aj tak. Prvý diel sa mi skutočne veľmi páčil a na tento druhý som rovnako zvedavá. Už je to síce dosť dávno, čo som Serafínu čítala, ale naprekvapenie ju mám stále v pamäti. Možno preto, lebo má vtedy kniha veľmi prekvapila a zaujala.

V marci mi pribudli aj knihy Aristoteles a Dante objavujú záhady vesmíru a Aspoň trochu normálni. Sú to knihy venované na recenziu od spoločnosti Albatros media. Obe majú dobré hodnotenia a som na ne zvedavá. Môj názor na obe sa čoskoro dozviete v najbližších recenziach.

A nakoniec už spomínané malé prekvapenie. Nie sú to knihy, ale dosť sa ich to týka. Plánujem pre vás súťaž a zostavujem pomaly ale isto ceny do súťaže. Zatiaľ mi prišli iba tieto poklady. Sú to prívesky, ktoré určite všetci poznáte. Ešte čakám na prívesok Drozdajky a spustím súťaž. No čo, bude o takéto ceny záujem?

15 komentárov:

  1. pekné prirastky. Vážku v Jantaru si chcem prečítať.Tie náhrdelníky sú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vážku vrelo odporúčam, je to jazda ako aj pri Cudzinke. Páčia sa ti náhrdelníky? To som rada. Keď spustím súťaž, treba sa zapojiť a jeden môže byť tvoj. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc hezké knižní i neknižní přírůstky. Já sama se teprve chystám na Cizinku, vždy ji něco předběhne, ale už brzy se do ní snad pustím. Má očekávání jsou ohromná :) Přeji příjemné čtení a hezký večer :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa do Cizinky pusti čím skôr. Je to SKVELÉ!

      Odstrániť
  4. Tak si vymákla Serafinu 2 pekne! :D Ja tiež plánujem kúpu, keď bude za trošku nižšiu cenu. Teraz by som sa do čítania aj tak nepustila, ale aj mne v hlave uviazlo veľa z 1. dielu. Bola to dobrá knižka :)

    No tie vecičky sú krásne! Hneď by som brala :)

    Meno vetra som v eden čas videla ponúkané všade! Už som bola aj znechutená z toho trošku :D Ale tak bazary, to je naša záchrana, keď sa dačo vypredá alebo je to nad náš rozpočet.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, tá akcia na Serafína 2 ma potešila a som zvedavá ako to bude pokračovať. Prvý diel bol super. Ak sa ti náhrdelníky páčia môžeš jeden získať ak sa zapojíš do práve prebiehajúcej súťaže tu na blogu.
      Keď bolo Meno vetra novinkou vôbec ma nelákalo. Presne, bolo toho všade veľa, ale keď to už všetci prečítali a každý to chválil, povedala som si, že to skúsim teda. Tak som sa na to namotala, ale už bolo neskoro. Meno vetra vypredané.

      Odstrániť
  5. Náhrdelníky jsou krásný! A gratuluji ke všem přírůstkům, ať dělají radost :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, robia radosť a veľkú. Práve prebieha súťaž o tie náhrdelníky, ak sa ti páčia, môžeš sa zapojiť a jeden získať.

      Odstrániť
  6. Tie prívesky sú super, dary smrti už mám doma (aj momentálne na sebe :D). Super prírastky do knižnice, hlavne, keď sú vypredané...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak sa ti prívesky páčia, môžeš sa zapojiť do súťaže, ktorú mám na blogu a jeden získať. Z tých vypredaných prírastkov mám najväčšiu radosť.

      Odstrániť
  7. Ahoj. Zaujala mě jedna kniha, ale je ješte v angličtině. Neznáš nějakou stránku, kde píšou kdy budou knihy v češtině? Kdyžtak pošli link. Děkuju :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, žiadnu takú stránku nepoznám :/ Ale ak tak nájdeš, daj vedieť ;)

      Odstrániť
  8. Peknučké prívesky :3 Aspoň trochu normálni sa mne osobne veľmi páčilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Aspoň trochu normálni sa práve chystám čítať :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...