januára 02, 2012

Nesmrteľní - Alyson Noel

6. diel
Nesmrteľní
Anotácia: Príbeh lásky Damena a Ever uchvátil milióny čitateľov po celom svete. Spoločná cesta ich nakoniec privedie k veľkolepému záveru! Najväčší nepriatelia sú už porazení a Damen s Ever sa môžu sústrediť na prekonanie poslednej prekážky – oslobodiť Damena zo zajatia jedu, ktorý mu koluje v žilách. Ever musí objaviť ten správny protijed, aby konečne pocítila Damenov dotyk. Túžba byť opäť spolu ich však zavedie do temného srdca Letozeme. Vo vyprahnutej krajine nikdy nekončiaceho dažďa odhalia Ever a Damen tajomstvo, o akom nemali ani potuchy. Musia sa tak postaviť zoči-voči tomu, prečo osud ich láske stále hádzal polená pod nohy. A len potom, keď je aj posledná záhada rozuzlená, budúcnosť Ever a Damena visí na vlásku. Na rozhodnutí, ktoré môže ohroziť všetko a všetkých... dokonca aj nesmrteľných.

5. diel
Hviezda noci
Anotácia: Piate pokračovanie úspešnej série. Všetci máme tajomstvá, o ktorých by nikto nemal vedieť. Keď sa Ever dozvie, že Damen pred ňou niečo tají, musí za každú cenu zistiť, o čo ide. Ich spoločná minulosť už nie je taká ružová, ako si ju predstavovala. Iba Damen si pamätá, čo spolu prežili. No len dovtedy, kým sa Ever nedozvie od pomstychtivého priateľa o Damenovom tajomstve, ktoré ju môže vlákať do náručia niekoho iného.

4. diel
Temný plameň
Anotácia: Ever sa venuje Haven dňom aj nocou, aby jej pomohla vyrovnať sa s jej nesmrteľnosťou. Haven je však opitá svojou mocou a hrozí prezradenie existencie nesmrteľných. Ever sa pokúša všetkými svojimi silami ochrániť nesmrteľných, ale tým sa len viac vzďaľuje Haven, ktorá padá do Romanových spárov. Ever musí nielen zachrániť Haven, ale potrebuje sústrediť všetku svoju pozornosť na štúdium čiernej mágie, aby sa jej podarilo oslobodiť Damena z Romanovho obkľúčenia. Ever však podlieha čaru Romanovej príťažlivosti, vzdáva sa ľahšie ako kedykoľvek predtým.

3. diel
Krajina tieňov
Anotácia: V knihe Krajina tieňov Damen a Ever hľadajú protijed na látku, ktorá prúdi Damenovi v žilách a bráni im naplno prežívať ich nesmrteľnú lásku. Dozvedajú sa však hrozivú pravdu o tom, aký koniec čaká na duše nesmrteľných.


Damen sa pokúša nájsť spôsob, ako oboch zachrániť pred nekonečnou temnotou Krajiny tieňov, zatiaľ čo Ever nachádza pomoc a porozumenie u sympatického mladého surfera menom Jude, vďaka ktorému sa bližšie zoznamuje s mágiou. Záhadný mladík ju veľmi priťahuje a jej láska k Damenovi je skúšaná viac, ako kedykoľvek predtým.


2. diel
Modrý mesiac
Anotácia: Ever postupne spoznáva nový svet. Užíva si spoločne strávené chvíle s Damenom a učí sa využívať svoje novonadobudnuté schopnosti. Keď na školu príde nový žiak Roman, jej život sa úplne zmení. Damen sa začne čudne správať, telesne chradne a postupne chladne aj jeho vzťah k Ever. Ever v snahe zachrániť Damena a ich vzťah, podniká vzrušujúce cesty do Letozeme a je vystavená najťažšej skúške svojho života. 

1. diel
Navždy

Anotácia: Po tragickej autonehode, ktorá si vyžiadala životy celej jej rodiny, vidí šestnásťročná Ever Bloomová aury ľudí. Počuje aj ich myšlienky a po jedinom dotyku pozná celé ich životné príbehy. Všetci na strednej škole si o nej myslia, že je čudáčka. Všetko sa však zmení, keď stretne Damena Augusta. Damen je nádherný, neobyčajný a bohatý a v jeho prítomnosti sa Ever darí nepočuť v hlave hlasy a nevnímať všetku tú chaotickú energiu okolo seba. Čím viac Ever preniká do Damenovho sveta plného tajomstiev a záhad, tým viac nových otázok sa vynára. Nemá ani len tušenie, kto Damen vlastne je. Jediné, čo Ever naozaj vie, je fakt, že je doňho čoraz väčšmi zamilovaná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...